Diskussion:Sankt Jørgens Kirke (Tåsinge)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Der synes at være lidt usikkerhed om kirkens navn, Landet kirke eller Sankt Jørgens Kirke???? i artiklen om Tåsinge hedder kirkegården Landet Kirkegård?

Det ville måske hjælpe på identifikationen, hvis man flyttede artiklen til Sankt Jørgens Kirke (Tåsinge).--Lcl 17. maj 2006 kl. 21:02 (CEST)

Sankt Jørgens Kirke ligger i Svendborg på Fyn, nogle få skridt fra Svendborgsundbroen, der godt nok fører til Tåsinge, men jeg tror ikke kirken har bevæget sig over broen. :-) Artiklen lader til at handle om Landet Kirke, der ganske rigtigt ligger på Tåsinge. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 17. maj 2006 kl. 21:09 (CEST)
Og ja, åbenbart hedder kirkerne det samme; jeg mindes dog kun at have hørt "Landet Kirke" i daglig omtale, men nu har jeg flyttet artiklen. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 17. maj 2006 kl. 21:14 (CEST)
Man kunne også godt overveje, om man ikke burde oprette en flertydig Landet Kirke, der kunne pege hertil (med en notits om, at det er det oftest anvendte navn i daglig tale) og på den Landet Kirke, der ligger i Landet Sogn (Højreby Kommune). --Heelgrasper 17. maj 2006 kl. 21:25 (CEST)
God ide, hermed udført. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 17. maj 2006 kl. 21:35 (CEST)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

EPO slettede Image:Landet_kirke_hoj.jpg: Nonderivative;

-- CommonsTicker 19. jul 2007, 16:15 (CEST)