Diskussion:Sct. Knuds Kirke

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hejsa. Jeg kunne altså ikke finde et emne der hedder/liste: Danske Kirker ej heller Katolske Kirker, er der noget jeg har overset her og er det et emne vi ønsker, der er jo temmelig mange. Desværre må vi ikke bruge billeder fra DIS, æv de har jo ellers rigeligt.

http://www.dis-danmark.dk/kirkeimg/index.asp de skriver:

  • Citat: Da billederne stilles frit til rådighed for ikke-kommercielt brug pålægges det indsenderen at undersøge om der er copyright på billedet.

Der er ikke copyright på billedet hvis:

indsender selv har taget billedet og afleverer det hertil indsender har indhentet skriftlig tilladelse fra fotografen til at billedet stilles frit til rådighed billedet er mere end 50 år Billederne og andet materiale må kun hentes ned til privat brug og til brug på private slægtsforsknings sider som grafik, dvs de må ikke indgå i større databaser. Citat slut.

MVH Maya123 2. mar 2004 kl. 04:44 (CET)

Hej Maya Der har været en del diskussion her:
men, det er ikke fordi man bliver så meget klogere. Det var jo også en mulighed at spørge DIS-folkene... vh- Nico 2. mar 2004 kl. 15:41 (CET)

Hej Nico

Tak for dit svar. Ja, nu har jeg lige læst det hele igennem om copy og ophavsret osv. Tak skæbne hvor besværligt, men vi er jo nødt til at holde os til §erne. Jeg har selv brugt deres billeder privat, men på Wikipedia er det jo en ganske anden sag. En stor hjælp ville også være, hvis wikipedianere og andre der skriver her, vil tage et par fotos af deres egne kirker i deres nærområde. Nu er det snart forår, så ud med kameraerne og digitalerne *SSS* Jeg har da lidt (fra 3-4 kirker), men jeg vil da tage flere efterhånden. God aften og VH Maya123 2. mar 2004 kl. 18:27 (CET)

ang. et emne der hedder/liste: Danske Kirker mener jeg at den skal ind under en (forhåbentlig) kommende skruktur for lokalhistorie, så jeg fortsætter diskussionen der . vh. Nico 3. mar 2004 kl. 06:39 (CET)

Nu må man ikke bande, men ski... godt, Egon....jeg mener Nico og fortsat god dag fra Maya123 3. mar 2004 kl. 06:46 (CET)  :-)