Diskussion:Slagelse Station

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg synes ikke, at kategorien Kategori:Fredede bygninger skal fjernes - hellere flere end færre. Når der engang er kommet for mange artikler i kategorien, så kan man måske overveje at flytte nogle artikler over i underkategorier som fx Kategori:Fredede jernbanestationer, men som det er nu, bør stationen også være søgbar i den generelle kategori - KLN 7. apr 2008, 00:34 (CEST)

Det er et generelt princip, at vi ikke har artikler i mindre specifikke kategorier, når der er mere specifikke kategorier - konkret kunne man også mene, at artiklen også skulle stå i Kategori:Bygninger, konstruktioner og anlæg, Kategori:Arkitektur, Kategori:Artefakter, Kategori:Menneskesamfund, Kategori:Teknologi, Kategori:Anvendt videnskab, Kategori:Kultur, Kategori:Genstande, Kategori:Antropologi, Kategori:Samfund, Kategori:Menneske, Kategori:Samfundsvidenskab, Kategori:Akademiske discipliner ... nej, filmen knækker et sted undervejs, og så er det lettere for alle at sørge for at kigge både i kategorien og dens underkategorier. --Palnatoke 7. apr 2008, 09:26 (CEST)
Du har ret - jeg var galt afmarcheret. Beklager --KLN 8. apr 2008, 00:00 (CEST)