Diskussion:Slangordbog

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Er, emnet notabelt? Synes, mere at teksten forsøger at opremse korte beskrivelser af forskellige slangordbøger, end om emnet. Ellers, kan man vel tage et par af den som litteratur i [[Slang. --Trade (diskussion) 28. jan 2013, 09:18 (CET)]]

Jo, der kunne da godt skrives mere. Klart. Men jeg synes til gengæld det er en nydelig ide at beskrive historikken af slangordbøger - det giver et indtryk af hvornår man fandt det betimeligt at beskæftige sig med det levende sprog og beskrive folkets ord. --Jørgen (diskussion) 28. jan 2013, 10:18 (CET)
Der det til gengæld går galt er, at det er forfatteren til den nyeste af bøgerne, Torben Christiansen, der har skrevet artiklen. Det er fint at han skriver om sine forgængere, men hans egen bog er han for tæt på til at kunne skrive om. Omtalen af den fylder påfaldende meget i forhold til de andre. Og man kunne godt få den mistanke, at artiklen alene er oprettet på baggrund af netop den bogs udgivelse. --Dannebrog Spy (diskussion) 28. jan 2013, 10:57 (CET)

Petter Schjervens "Nostalgisk ordbok" passer kanskje inn også. Den er full av gamle slanguttrykk, men også tidligere etablerte uttrykk som har gått ut av bruk.