Diskussion:Sprogtypologi

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg synes artiklen bør hedde "Typologi". Typologisk sprogforskning handler om universalier, så det er unødvendigt at tilføje det. Evt. kunne det hedde sprogtypologi så man ikke forveksler det med andre fags brug af ordet, fx i religion/teologi. Hvordan ændrer man en artikels navn?

Med venlig hilsen, Lingvisten

Hej Lingvist
Hvis du opretter dig som bruger på Wikipedia kan du flytte artiklen til det rigtige navn selv ved hjælp af en "Flyt"-knap der dukker op ved siden af de andre faneblade. I samme omgang vil jeg opfordre dig til at holde øje med din egen diskussionsside :-) Det er der du bliver budt velkommen og hvor vi forsøger at hjælpe nye igang med stort og småt.
Prøv f.eks. at benytte forhåndsvisning inden du gemmer artiklen. På den måde kan du skrive "kladde", så du først gemmer, når artiklen ser færdig ud. Det sparer administratorerne for meget arbejde, da vi skal patruljere alle ændringer i artiklerne (dvs. hver gang en bruger gemmer en version af en artikel skal vi forbi og kikke efter der ikke er sket fejl på den ene eller anden måde, eller ligefrem begået hærværk). Mvh Malene Thyssen 8. aug 2006 kl. 10:18 (CEST)