Diskussion:Star Wars: The Old Republic

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Computerspil Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Computerspil, et forsøg på at koordinere forbedringer og oprettelser af computerspilsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hej Vandurt ! Jeg kan se at du har fjernet {{uencyklopædisk}} uden nærmere forklaring, jeg vil genindsætte skabelonen, da jeg mener at i nuværende form er artiklen ikke leksikal, den bør omskrives efter gældende regler, jeg håber at du vil kommentere og begrunde din handling. Med venlig hilsen --Ultraman 20. feb 2009, 00:37 (CET)

Vil du venligst uddybe din holdning, så jeg ved, hvad det er, du ikke er tilfreds med? Med venlig hilsen --Vandurt 20. feb 2009, 18:13 (CET)
Hej Vandurt ! Efter at jeg har indsat diskuterede skabebelon, har en anden bruger Mads Ren`ai tilrettet artiklen , dog uden at slette skabelon, det vil blive gjort nu. Med venlig hilsen --Ultraman 20. feb 2009, 21:00 (CET)