Diskussion:Stig Møller

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
WikiProjekt
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Wikipedia:WikiProjekt Dansk rock, et forsøg på at koordinere dækningen af dansk rockmusik på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Kontrol af kilde?[rediger kildetekst]

Artiklen indeholder følgende:

I 1975 dannede Stig Møller sammen med Dan Turèll Sølvstjernerne, men var kun kort med i gruppen. Dansk Rock Leksikon, 1956-2002, ISBN 87-567-6525-8, side 343 . Jeg har dog modtaget en mail fra Bruger:Willythewimp, som har spillet med i bandet og vedkommende siger dette ikke er korrekt. Er der nogen der kan kontrollere kilden? Knud Winckelmann 14. jan 2011, 23:54 (CET)

Citat fra pågældende sted: "... Sammen indspillede de albummet Lykkehjulet produceret af Peter Abrahamsen for Exlibris i (19)76. Året før havde Møller været med til at danne Sølvstjernerne sammen med Dan Turèll, men han forlod meget hurtigt denne gruppe." --Villy Fink Isaksen 15. jan 2011, 08:14 (CET)
Tak, jeg ser lige om jeg kan få brugeren til at give et indspark. Knud Winckelmann 15. jan 2011, 09:41 (CET)
Hov, ser lige at han har svaret på sin brugerside:

Hej: Jeg kan godt svare på dette: Jeg har spillet med Dan Turell og Sølvstjernerne lige fra orkesteret startede til det sluttede. Jeg spillede elektrisk cello og bas. Jeg kan forsikre om at Stig Møller aldrig har været med eller for den sags skyld nogensinde været nævnt som mulig medspiller. Uanset om det så evt. står i et eller andet rockleksikon, så passer det bare ikke. Det er ikke nogen stor sag, men da jeg tilfældigvis lige så det, så ku jeg da ikke lade være med at rette det. Og det vil jeg da nok mene er det : rigtige at gøre. bedste hilsner: Claus.

Knud Winckelmann 15. jan 2011, 09:42 (CET)