Diskussion:Stop Islamiseringen af Danmark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Der er ikke rigtig noget indhold i denne artikel (hvilket vel også illustreres med den noget uaktuelle påstand om, at SIAD vil stille op til folketingsvalget i 2009). Jeg forslår derfor, at artiklen skrives om eller slettes.


Har netop fjernet referencen til folketingsvalg 2009, og i stedet henvist til det tilsvarende europæiske initiativ, ved navn SIOE. Der ud over synes jeg da ellers, at det er en fin lille notits. Der står fuldt ud lige så meget som der står om mange andre emner på Wiki. Men vi er da enige om, at der kunne står langt mere. Så - jeg har ærlig talt dit sletningsønske mistænkt for, at være politisk motiveret. F.eks. står der heller ikke mere om hverken KAP eller SAP. Dem ser jeg til gengæld ikke, at du også ønsker fjernet.

Skulle en beredvillig forfatter derimod driste sig til, at fylde noget mere indhold på artiklen om SIAD, ville den uden tvivl blive genstand for hærværk, og dermed lægge pres på admin'erne for, at 'holde skidtet fra dørerne'. Netop det faktum kunne vel være et væsentligt argument for, at holde den kort, og forholdsvis præcis.

Jeg kan derfor ikke tilslutte mig dit ønske om, at komme af med SIAD; heller ikke her på Wiki..--Elwood 21. feb 2008, 23:51 (CET)

---

Jeg er her bestemt ikke i et politisk ærinde, hvilket du da heller ikke evner at reflektere videre overbevisende over. Hvis der er andre lige så lidt sigende og aktuelle artikler, hvilket der sikkert er, så gælder samme kritik.

Med hensyn til hærvæk har jeg forstået, at man kan "låse" særligt udsatte artikler, så jeg kan da kun opfordre dig til at skrive en mere omfattende artikel - politisk motiveret eller ej.

--Ninaninja 22. feb 2008, 00:28 (CET)


Hvis det viser sig at SIAD bare er en mands værk, så bør den slettes. Men ved en kort gennemgang af SIADs hjemmeside mener jeg at der må stå flere bag. "Nogen" bør nok udvide denne artikel - selv føler jeg mig ikke motiveret til at udpensle hvad SIAD er. Jeg har på baggrund heraf slettet ((slet)). --chlor 22. feb 2008, 00:18 (CET)

Til orientering, er SIAD et godkendt politisk parti i Danmark, opstillet lokalt i Nordjylland ved seneste folketingsvalg. SIAD er en afdeling af det Europæiske SIOE, og tæller flere hundrede medlemmer. Så - det er bestemt ikke een mands værk. Undertegnede har nogen indsigt i foreningen/partiets opbygning og baggrund, og vil i den kommende tid sørge for, at nærværende artikel bliver udbygget på passende vis.

Til Ninaninja: Prøv at slå ordet 'ad hominem' op (bedst forklaret på en.wiki).

--Elwood 22. feb 2008, 15:43 (CET)

Det kræver vist lidt dokumentation, hvis du påstår SIAD er et godkendt politisk parti. De har ihvertfald endnu ikke stillet op til noget som helst. Derimod har formanden, Anders Gravers Pedersen, stillet op til både byrådsvalg og folketingsvalg. -- Kirjapan 23. aug 2008, 23:15 (CEST)
Jeg har set nogle gamle klip fra TV2 Regionerne, hvor der vises at SIAD har stillet op til valg. -- Kirjapan 25. aug 2008, 10:26 (CEST)
Forud for folketingsvalget i 2007, blev SIAD godkendt af Indenrigsministeriet som lovligt, opstillingsberettiget parti, men grundet den korte frist før 'overraskelsesvalget' var det ikke muligt at samle det nødvandige antal stillere, til at komme på stemmesedlen i hele landet. Derfor blev det kun til, at Anders Gravers Petersen stillede personligt op i Nordjylland. Hvor vidt SIAD i fremtiden atter vil forsøge at blive repræsenteret i folketinget, vides ikke. --Elwood 1. sep 2008, 19:26 (CEST)

Der er ingen tvivl om at SIAD eksisterer, de har fået en del omtale i medierne. SIAD var ikke opstillet til folketingsvalget i Nordjylland som parti, men derimod formanden Anders Gravers som kandidat uden for partierne. Jeg har slettet nogle oplysninger om partiets organisation, da de ikke fremgår af hjemmesiden eller nogen kilde: at partiet har en organisatorisk fløj og en aktionsfløj, og at den danske modstandsbevægelse under Anden verdenskrig bruges som som forbillede, hvilket bl.a. fremgår af foreningens formålsparagraffer. Jeg kan ikke finde formålsparagrafferne. Men hvis jeg skulle have overset noget, eller hvis der kan findes en kilde, er man velkommen til at sætte teksten ind igen. --Casper 25. feb 2008, 08:44 (CET)


Så starter det imødesete 'hærværk'. Brandsen lægger ud med, at sanere hele artiklen for relevante henvisninger (mest interne Wiki). Det er blot hvad han kalder smårettelser (-400 bytes) og misvisende henvisninger. Hvis Hr. Brandsen blot ville holde sig til de områder han selv har forstand på (hvilket ikke er så få, efter hvad man fornemmer), så skal vi andre nok holde os - hovedsagelig - til det vi arbejder med. På den måde højner vi hele niveauet, uden at nogen behøver at censurere i andres artikler for indhold, man selv finder upassende. --Elwood 23. mar 2008, 23:42 (CET)

Så har jeg opdateret artiklen og uploaded billeder jeg har taget ved deres demonstrationer i Aalborg d. 15 marts 2008 og Århus d. 23. august 2008. Kig gerne kildeangivelser igennem. Ang. "snowtigers blog", så er det undertegnede der har raporteret det til bloggeren og jeg kan 100% stå inde for hvad der er skrevet. -- Kirjapan 24. aug 2008, 01:15 (CEST)

Det vil være uheldigt hvis det bliver kotume at enkelte autonome demonstranters slagord bliver skrevet ind i wikipedia. Hvis det er slagord der har udgangspunkt i ledelsens udtalelser, giver det mening, ellers ikke. Der er visse slagord der bliver råbt ved andre demonstrationer, der vil udløse injuriesager. Så jeg har slettet dem. --chlor 26. aug 2008, 00:29 (CEST)
Nu var det ikke autonomes slagord, men SIAD demonstranters slagord. Disse nationalistiske slagord blev brugt igennem hele demonstrationen, mens formanden Anders Gravers var tilstede, uden at han skred ind og irrettesatte de enkelte demonstranter. Jeg kan ikke se hvordan det kan føre til injuriesager, da det er dokumenteret. Men jeg kan godt gå med til den nuværende formulering. -- Kirjapan 26. aug 2008, 05:42 (CEST)

Ang. Anti-Jihad netværk m.m.[rediger kildetekst]

En eller anden havde tilføjet følgende: "Dette netværk er siden ophørt, da SIAD ikke kan have noget samarbejde med personer eller grupper der opfordrer til racisme!" - Hvis den tilføjes, så skal det være med kildelink, tak. SIAD vidste udemærket godt hvem Julius Børgesen (Dansk Front) og Michael Ellegaard (Frit Danmark) var, så derfor bør der være en stærk dokumentation/argumentation, før man tilføjer det igen.

Jeg har også fjernet følgende: "... hvis lovkompleks (sharia) i mange konkrete tilfælde både er i modstrid med bestemmelserne i den danske Grundlov, andre danske love, og almindelig vestlig retsopfattelse, herunder bestemmelserne om amputering af lemmer for mindre forseelser, stening af kvinder og mænd der afsløres i utroskab, hængning af frafaldne, stokkeslag og fængsling af kvinder, der er blevet voldtaget og anbefalingerne af drab på dem, som i islamisk forstand opfattes som vantro (her under kristne, jøder, hinduer og buddhister)." - Der mangler i høj grad dokumentation, før den kan godtages. Hvis koranen (eller sharia) er i modstrid med grundloven etc, så burde det afklares i folketinget eller ved en domstol. Wikipedia skal ikke være dommer. -- Kirjapan 10. okt 2008, 17:24 (CEST)

Hvidvask/sortvask?[rediger kildetekst]

Bruger:Longo og Bruger:Train har i dag adskillige gange, uden at angive begrundelse, fjernet disse afsnit:

I foråret 2007 tog SIAD initiativ til et anti-islamisk netværk, "Anti-Jihad Danmark"[1], hvor SIAD bl.a. havde allieret sig med Frie Danske Nationalister, der er startet af den tidligere talsmand for Dansk Front, Julius Børgesen. I netværket fandtes også den Odense-baserede organisation Frit Danmark, med Michael Ellegaard. Dette netværk er siden ophørt.

og

Ved demonstrationen i Aalborg den 15. marts 2008, brugte personer der havde taget opstilling blandt SIADs demonstranter nationalistiske slagord som "Danmark for danskerne" og de kaldte danske moddemonstranter for "landsforrædere".

Jeg har retableret artiklen og nu låst den, da jeg finder at disse ændringer skal diskuteres før de gennemføres. --Palnatoke 14. nov 2008, 12:47 (CET)

Beskyttelse[rediger kildetekst]

Er der efterhånden så meget ro på, at vi kan låse artiklen op igen? mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 16. sep 2009, 16:44 (CEST)
Lad os se hvad der sker. --Pugilist 16. sep 2009, 16:52 (CEST)

Ændringer igen[rediger kildetekst]

Jeg har ændret følgende: "Foreningen erklærer, at den vil forbyde de dele af Koranen, hvis praksis er i åbenlys strid med dansk lovgivning, her under den grundlovssikrede ytrings- og religionsfrihed." - Enten er det i strid med lovgivningen eller så er det ikke. De eneste der kan afgøre det, er det danske retsvæsen. Wikipedia kan/skal ikke være dommer for hvad der er lovlig og ikke lovligt. Hvis SIAD ønsker at køre en retssag, kan vi skrive om sagens udfald.

Jeg har (igen) fjernet det mest af afsnittet i "SIAD i forhold til EU". Afsnittet var på ingen måde neutral og i mine øjne ikke i overensstemmelse med Wikipedias politik om NPOV. Desuden var der ingen dokumentation/kildehenvisning til diverse påstande. -- Kirjapan 23. apr 2010, 00:16 (CEST)