Diskussion:Stormslag

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Se kommentarer om vurderingen.

Jeg tror ikke man retteligt kan kalde Stormslag for et band. Jeg bliver jo heller ikke doktor af at spille en på TV, og det er hvad Stormslag gør/er: skuespillere. --Nica 15. dec 2005 kl. 17:19 (CET)

Det er muligt at de er et fiktivt band, men det er ikke det, der kan læses på de linkede sider. Hvis du har bedre oplysninger, skal du endelig komme med dem :-) --Palnatoke 15. dec 2005 kl. 17:23 (CET)
Fair nok. Når alt kommer til alt kan jeg alligevel ikke underbygge min påstand (endnu), men i et film/tv diskussionsforum jeg detager i, er der bred enighed om at Stormslag er det "nye" P.I.S. der, som du måske husker, også blev taget "seriøst" i starten (dem er der i øvrigt ikke nogen artikel om, det vil jeg gøre noget ved, ved lejlighed, hvis ingen kommer mig i forkøbet). --Nica 15. dec 2005 kl. 17:30 (CET)

Jeg så Kenneth Plummer i Deadline den anden dag, hvor han skulle forsvare, at DR ville redigere i nogle af afsnitte, efter klager fra en kristen seerorganisation. I den udsendelse omtalte Kenneth Plummer Stormslag som dokumentarisme, og altså ikke satirer. Uden at have set programmet, vil jeg derfor mene, at Stormslag er et virkeligt band og altså ikke består skuespillere. --B.A.C. 15. dec 2005 kl. 17:29 (CET)

Jeg skal ikke gøre mig klogere på det end jeg allerede har gjort. Hvis jeg tager fejl, er det helt i orden. Hvis ikke, kan jeg da sige at jeg gennemskuede det først. ;) --Nica 15. dec 2005 kl. 17:33 (CET)

Der kan da ikke være nogen tvivl om at stormslag er et fiktivt band og de medvirkende er skuespillere. Det er lidt ligesom humorakademiet med ole thestrup!

Jeg har kendt Jim og Tao i en hel del år efterhånden, og der er skam tale om et rigtigt band. Ingen af de herrer er skuespillere, de har begge haft en del at gøre med den danske black metal scene i en del år.