Diskussion:Strandvejskvarteret

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Også andre kvarterer kan med nogen ret kaldes Strandvejskvarteret (Google!). Var det ikke bedst at kalde artiklen Strandvejskvarteret (Østerbro) eller Strandvejskvarteret (København)? -- Sebastjan 10. sep. 2005 kl. 08:15 (CEST)

Afgrænsning[rediger kildetekst]

Nu er det et stykke tid siden jeg har været derude, men jeg mener at kvarteret afgrænses af Hornemannsgade og ikke Østerbrogade mod øst? --Santac 25. okt 2008, 06:38 (CEST)

Faktisk afgrænses den af både Hornemansgade (mellem Edvard Griegs Gade og Kildevældsgade) og Østerbrogade (mellem Kildevældsgade og Hornemansgades udløb). I øvrigt er der kun et n i Horneman --Esse 28. okt. 15:12 (CEST)

OK. Hvad så med den firkant der afgrænses af gaderne Hornemansgade, Østerbrogade, Landskronagade og Kong Oskars Gade. Hører den også til kvarteret? --Santac 28. okt 2008, 15:37 (CET)
Nej, det er ikke en del af kvarteret! I øvrigt har jeg lige været ude at checke og faktisk er det kun fra siden midten af den øverste del af Hornemansgade at kvarteret afgrænses af Hornemansgade. Svært at beskrive, måske virker det bedre med et kort?