Diskussion:Tablatur

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Er det tilladt at vise tablatur fra copyrightbeskyttet materiale? --Pred (diskussion) 14. aug 2006 kl. 20:36 (CEST)

Under forudsætning, at man kun gengiver en begrænset del, så kunne jeg forestille mig, at det ville falde under citatretten. Jeg aner intet om tablaturer og har således ingen anelse om, hvor meget artiklen har gengivet. --|EPO| 14. aug 2006 kl. 20:44 (CEST)

Opslaget findes allerede[rediger kildetekst]

"Tablatur" er en forkert stavemåde for "tabulatur". Der findes allerede en artikel under opslaget |Tabulatur|. (Skrev 87.51.242.148 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Tab(u)latur[rediger kildetekst]

Kan man ikke lave en omdirigering fra tablatur til tabulatur? Jeg har konsulteret dansk sprognævn, og der er ikke noget ord der hedder tablatur.

--Stave 22. sep 2007, 19:04 (CEST)

Der er ingen grund til at oprette en omdirigering. Som du kan se på artiklen og indlægget ovenfor eksisterer den pågældende artikel allerede. Man venter således på, at nogen med lidt forstand på emnet fletter oplysningerne i de to artikler sammen under den rigtige stavemåde. --|EPO| 22. sep 2007, 19:09 (CEST)

Forkert stavemåde.[rediger kildetekst]

Var det ikke muligt at indlægge filtre, der forhindrede, at man kan oprette artikler, hvor emneordet er stavet forkert ?? Dette problem med tab(u)latur er jo langtfra enestående !

- det minder om bl.a. initiv (=initiativ), forpligtigelse (=forpligtelse) m.m., og den slags fejl er meget negative for et leksikon.(Skrev 130.225.125.42 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det vil ikke være praktisk muligt at forhindre stavefejl på den måde, men i Wikipedia kan man jo heldigvis også selv rette fejl. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 6. okt 2007, 18:15 (CEST)