Diskussion:Tandhvaler

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Zoologi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Zoologi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af zoologirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

20 andre arter i 6 genera

Er ikke genera (plur. af genus) det samme som slægter? I så fald må man spørge om hvorfor genera bruges i nogle få artikler, medens slægter forekommer langt hyppigere.

Sebastjan 14 dec. 2004 kl. 11:45 (CET)

Jamen, sådan er det jo med synonymer. Nogle bruges oftere og forstås bredere end andre. Jeg må så spørge hvorfor det giver anledning til løftede øjenbryn, men erstat endelig 'genera' med 'slægter', hvis du mener det giver problemer... Fedor 14. dec 2004 kl. 14:59 (CET)

Hej Fedor, - Jeg er jo ellers ikke bange for at rette (i artikler som i øvrigt ser pålidelige ud!), men da jeg ikke er botaniker eller zoolog var jeg urolig for at der mellem de to udtryk kunne være en betydningsforskel som jeg ikke kendte til.

Sebastjan 14 dec. 2004 kl. 15:15 (CET)

OK, men der er der så ikke... Begreberne er synonyme. Fedor 15. dec 2004 kl. 09:12 (CET)