Diskussion:Tim Rice

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Tim Rice er vel ikke musicalkomponist, da han ikke skrev musikken? Eller hvad? --Malou 25. apr 2006 kl. 15:44 (CEST)

--Næ, det har du vel egentlig ret i. Jeg sletter det igen. (Pardy 25. apr 2006 kl. 15:55 (CEST))

---Skal vi oprette en ny kategori for musicalforfattere (eller musicaldramatikere?)? Eller kan Tim Rice evt. gå ind under kategorien dramatikere? --Malou 25. apr 2006 kl. 16:46 (CEST)

---Ja, det kan vi godt. Jeg kan se de har valgt samme løsning på engelsk wiki (Pardy)

--Forløbig har jeg klassificeret Tim Rice som dramatiker i stedet for at oprette en ny kategori for musicalforfattere´(eller musicaldramatikere). Han er nemlig den eneste musicalforfatter jeg kan finde i dansk Wikipedia p.t. Hvis der er nogen der mener, at dramatikere er misvisende for Tim Rice, må de jo fjerne det igen. --Malou 25. apr 2006 kl. 17:20 (CEST)

--Hvad med at flytte ham ind under kategorien "manuskriftsforfattere"? En musical er vel også et manuskrift?

--Det er et spørgsmål om definition. Dramatikere er også manuskriptforfattere. Men efter min bedste overbevisning bruges "dramatiker" til at betegne forfattere til teaterstykker (og dermed vel også musikteater og musical), mens "manuskriptforfatter" generelt bruges til at betegne forfattere til film og tv. Altså, hvis vi fastholder, at han primært er forfatter til musicals, som jo er en form for teater, så mener jeg det er mest korrekt at betegne ham som dramatiker. --Malou 25. apr 2006 kl. 18:01 (CEST)