Diskussion:Timian

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Er det her, eller under de enkelte arter, der bør tilføjes: {{kategori:krydderurter}}? . Jeg er ikke selv botanisk og kulinarisk kyndig nok til at kunne svare... Villum Sejersen 13. okt 2004 kl. 20:46 (CEST)

Det vil være galt at sætte netop den kategori ind under slægten Timian, for mens nogle arter smager fremragende, så er der andre, som lugter og smager af kamfer og atter andre der bruges i og dufter som Kølnervand ("4711"). Så jeg foreslår, at vi sætter kategorien ind, når artiklen om "mad-timian" (T.vulgaris) bliver lavet.
--Sten Porse 13. okt 2004 kl. 21:00 (CEST)

Ændring af status for Citron-Timian[rediger kildetekst]

Ifølge DNA-undersøgelser, foretaget af Margaret Easter (og medarbejdere), må Citron-Timian anses for at være en selvstændig art og ikke - som tidligere hævdet - en hybrid. Derfor flytter jeg den fra hybridregistret til artsregistret. Desuden foretager jeg de nødvendige ændringer andre steder i systemet. Se Easters egen forklaring.--Sten Porse 19. jul 2006 kl. 09:32 (CEST)