Diskussion:Tryllestav

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketro Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketro, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketro-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Moses og en tryllestav?[rediger kildetekst]

== Biblen ==

I biblen har Moses en tryllestav som han bruger til at skillevandene i det Røde Hav og til at få drikkevand til at løbe ud af en klippe.

Meget har jeg grinet over, men her må jeg grade over. Tydeligt har skribenten ikke læst bibelens historie. Moses havde et stav, som han kunne gå med, læne sig på. I hele moses liv, hvor han symbolsk viste, at nu skulle der ske noget var det Gud selv der gjorde disse mirakler.

Om man tror på disse historier eller ej, så skal du forholde dig til hvad bibelen siger, som er det eneste kilde i verden der fortæller disse historier.

Moses havde ingen magiske krafter. Og at fremstille ham nu som en slags Harry Potter, sårer mange troende kristne. Det er derfor jeg har slettet dette malplacerede joke. --
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 13. jul 2011, 13:11 (CEST)