Diskussion:Tutu

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Mode Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Mode, et forsøg på at koordinere oprettelsen af moderelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Det siges at det tutuen opstod i Rokokoen i en påklædningscene, hvor underkjolerne var synlige. Da det både var nemmer at danse uden overkjole og flotter, så bredte tutuen sig gradvist til hele balletten.

Hvem siger det? -- Bruger:Wegge 29. jul 2005 kl. 23:14 (CEST)

Jeg siger det, for at give det et forbehold. Forselv om jeg har læst det et sted, så behøver det ikke at være rigtigt, da man jo ikke kan sige så meget om hvordan folk gik klædt i gamledage. Men det var bare så logisk en forklaring at den burte med.Haabet 29. jul 2005 kl. 23:27 (CEST)
Da du næppe har rundet en alder på et par hundrede år, har du nok lidt svært ved at have førstehåndskendskab til tutuens opståen. Så medmindre du har en kilde der siger at det er sådan det hænger sammen, bør du fjerne den spekulation. Det der er logisk er ikke altid i overensstemmelse med fakta, og derfor afholder vi os fra spekulationer. Jeg vil gerne understrege at det er et leksikon og ikke en debatbog vi er ved at forfatte. -- Bruger:Wegge 29. jul 2005 kl. 23:34 (CEST)