Diskussion:Ugen med Clement

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Er det stort set ikke det samme program som "Fredag til Fredag"? Kan ikke helt finde ud af hvorfor programmet har skiftet navn. Opklaring bedes! --Lindberg 24. okt 2009, 03:09 (CEST)

Du har ret. Studiet ligner sig selv, og formen på showet er der heller ikke rokket meget ved. En årsag kan være, at showet er flyttet fra fredag til lørdag aften; det er ikke så fedt at sende Fredag til Fredag om lørdagen. Det ændrer ikke på at det er to forskellige shows, men jeg synes bestemt at det ville være på sin plads at beskrive det. Du er velkommen til at tage opgaven, men ellers overvejer jeg selv at gøre det ud i den nære fremtid.--Janus 24. okt 2009, 17:57 (CEST)
Okay, så navneskiftet er sket i forbindelse med flytning af sendetidspunkt. Jeg vil stadig sige at det er det samme show, blot med et andet navn. Jeg opretter en henvisning fra Fredag til Fredag til denne artikel. --Lindberg 31. okt 2009, 13:02 (CET)
Okay. Ja det er vel en fin måde at få føjet Fredag til Fredag til encyklopædien. Jeg har skrevet kort, hvorfor det er rimeligt at lade Fredag til Fredag viderestille. Det må være et encyklopædisk must. --Janus 3. nov 2009, 02:07 (CET)