Diskussion:Userneeds

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg har skrevet et indlæg om selskabet Userneeds fordi jeg mener, at den virksomhed spiller en vigtig rolle i den udvikling der sker i disse år inden for den nordiske analysebranche.

Indlægget er bestemt ikke ment som reklame, og jeg har da heller ikke anvendt positive tillægsord i artiklen. Jeg har forsøgt at beskrive selskabet, dets udvikling og dets rolle i den danske analysebranche helt nøgternt.

Hvis der er forslag til forbedringer, modtages disse meget gerne.

Mvh

Henrik Vincentz

Indholdet i artiklen er holdt rimelig pænt, men der er tale om et grundlæggende problem, når man begynder at skrive om den virksomhed, man selv har grundlagt og fortsat er en del af. Det er muligt, at du ikke har haft til hensigt at reklamere, men det er en mistanke, der automatisk vil opstå, når man gør som dig.
Jeg vil tilpasse artiklen lidt og vil så fraråde dig at foretage andet end strengt faktuelle rettelser. --|EPO| 7. sep 2008, 19:18 (CEST)

Det har jeg fuld forståelse for. Synes iøvrigt det er en god ide at have redaktører på artikler, for selvfølgelig kan der være behov for at redigere artikler.

Fremtidige rettelser vil naturligvis udelukkende være af streng faktuel karakter.