Diskussion:Vaarst

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Redigering for POV[rediger kildetekst]

Følgende dele er klippet ud af artiklen d. 7-12-2006 pga. manglende neutralitet. Det kan dog for visse bersoner være rart at kunne læse og eventuelt omformulere dele af teksten? G®iffen 7. dec 2006 kl. 17:08 (CET)

Udklip:

...og i Vaarst er der følgende: Spar Vaarst, Vaarst Friskole, Vaarst Kommune Skole, Frisør/Solcenter, Imex, Zoneterapi, Vaarst - Fjellerad Kraftvarmeværk foruden de privatejede virksomheder.

Vaarsts befolkning er delt op i to dele. De nye tilflyttere og dem som altid har boet der. De nye tilflyttere starter fra Vaarst Mølle og hen til Kraftvarmeværket mens dem som altid har boet der starter fra den anden side af Vaarst Mølle og går helt hen til Vaarst Boldklub.

Hvis man tager bussden op til Fjellerad kan man stige på en regionalbus nr. 54 som går to gange i timen.

Vaarst er et smukt sted at bo. Marker så lang øjet rækker og stor udsigt over alle de andre småbyer og landsbyer. Sejlflod kommune er kun 3 kilometer væk og derhenne starer Gudum. Vi har en grusgrav hvor det er idéelt at lufte hunden eller kigge på fugle og ørne. Ørne ser vi meget til herude.

Spar Vaarst er en lille butik hvor man kan få det meste. Vi bager franskbrød, kager og andre specialiteter selv for at få det bedste resultat. Vi pakker ind og laver indkøbskurve, handler ind for jer og bringer det lige til døren. Man kan få sin egen konto og få kredit hos os.

Beboerne er venlige og siger ikke nej til at stoppe op på gaden for at snakke. Her en landsbyharmonie og fred og ro. Alle beboerne er glade og hjælpsomme.

I samarbejde med Vaarst-Fjellerad Skole, som ligger i Fjellerad, har Vaarst også en hal, hvor der kan dyrkes badminton, håndbold og basketbold, og Vaarst har en af Nordjyllands bedste fodboldsklubber, så der er rig mulighed for at dyrke sport.

Kort sag Vaarst er det perfekte sted at bo. Massere af fredet natur, hvor man kan se ørne, Sports facaliteter, indkøbsmuligheder og god hygge.

Snævert emne?[rediger kildetekst]

Jeg synes emnet er relevant nok - det er en dansk by (ganske vist en lille en). Jeg fjerner skabelonen. --Lhademmor 23. jan 2007 kl. 14:35 (CET)

Ifølge Danmarks Statistik Statistikbanken staves Vaarst med bolle å og ikke med dobbelt a. 193.162.48.6 24. apr 2009, 16:28 (CEST)