Diskussion:Vandmand

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

jeg synes i skulle have billeder ferksempel hvis jeg søger under vandmand så kommer der billeder med farve samt den ønskede forklaring!

hilsen vandmanden

Du er velkommen til at sætte billeder på. -- Christian List 18. jul 2003 kl.22:40 (CEST)

Vi har været i Årøsund og gå en tur ved havnen. Der var mange vandmænd og de fleste havde 4 ringe i deres midte, men så så vi en med 6 ringe og en med 5. Og så spørger vi hvilken betydning har ringene og hvorfor fandt vi kun een med 6 ringe og een med 5. Vi så mange med 4. Vi har taget et billede med en vandmand med 5 ringe som vi medsender. (Jeg kan ikke finde ud af at indsætte et billede!!!!) Du kan svare e-mail: ole@oleoberg.dk

www.oleoberg.dk