Diskussion:Vandmanden (stjernetegn)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketro Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketro, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketro-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Problematisk artikel. Henviser til Vandmanden (stjernetegn) men har både astrologi, mytologi og astronomi i samme. Hvordan kan denne "reddes"? --Kulu 5. maj 2005 kl. 17:55 (CEST)

Indlægget betragtet som problematisk. derfor fjernet af bruger som oprindeligt lagde det ind.(Skrev Kimber1959 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Bruger:83.93.34.31 lagde indlægget ind. Hvis det er en IP-adresse, som du bruger eller har brugt, ville det være nyttigt at du gjorde opmærksom på det, inden du fjernede 83.93.34.31's bidrag. --Palnatoke 25. nov 2007, 12:46 (CET)

Jeg vil huske signatur fremover.

--Peter Gross 25. nov 2007, 19:50 (CET)

Tidsperiode?[rediger kildetekst]

Jeg er selv astrologi-interesseret og undrer mig over, at der i denne artikel står, at solen bevæger sig gennem vandbærerens tegn fra midten af februar til slutningen af marts, da man jo er født i tegnet fra slutningen af januar til midten af februar. Er dette en fejl fra forfatterens side af eller er det set i forhold til sideriske døgn og anderledes deraf, eller ??? Håber på et svar på mit spørgsmål... Mvh. Stine Christensen