Diskussion:Vita Andersen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Fødselsdagsår forkert eller rigtig?[rediger kildetekst]

Så, en IP lavede denne redigering her i dag hvor han/hun rettede Vita Andersen fødselsdagsår fra 1942->1944. Så det ville jeg lige gå ind og tjekke. Nu kan jeg så finde kilder på at hun blev født i begge år. Der er lidt af en forvirring. Så hvilke kilder er mest bekræftende og betroet?

Så vil gerne lige høre jeres meninger og hvad I tænker omkring dette. --SimmeD (diskussion, bidrag) 3. dec 2018, 13:06 (CET)

Et potentiel løsning på problemet kunne være at oplyse begge årstal og angive de kilder, du har listet op. --Morten1997 (diskussion) 15. jan 2019, 17:47 (CET)
Jeg har rettet fødeåret tilbage til 1942, da dette er, hvad der oplyses i Kraks Blå Bog, som de biograferede selv har haft indflydelse på. Det svarer endvidere til alderen ved Vita Andersens død i dag, som den fremgår af dagspressen. Kraks Blå Bogs betalingsside: https://blaabog.dk/biography/?id=252 --Hans Christophersen (diskussion) 20. jul 2021, 11:25 (CEST)