Diskussion:Wolverine

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tegneserier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tegneserier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af tegneserierelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

En gammel gut som mig ville nok ønske, at figurens tidligere navn på dansk (Jærven) lige blev nævnt. Trods alt er det under 10 år siden, at man gik bort fra det. Og så bryder jeg mig ikke rigtig om artikler, der blot består af en skabelon. I det mindste bør man lige strikke en fire-fem linjer sammen i almindelig prosatekst.--Heelgrasper 14. okt 2005 kl. 22:40 (CEST)

Intet problem min ven. Jeg har allerede skrevet lidt tekst, og går nu ind og ændrer min originale skabelon, så at alle figurers navne i tegneserier fra før 1999 (da navnene var på dansk) vil kunne blive nævnt. Sig endelig til hvis der er andet du vil have jeg skal tilføje, har endelig fået en uges ferie, så nu har jeg tid til at lave det der skal bruges. (Skrev Hecko X (diskussion • bidrag) 15. okt 2005, 13:11. Husk at signere dine indlæg.)