Diskussion:Yu-Gi-Oh!

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tegneserier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tegneserier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af tegneserierelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Serien kører tilsyneladende ikke længere på DR1 om mandagen på det angivne tidspunkt, jeg vil ikke rette det, da jeg ikke ved hvad der menes med "det gør den ikke mere" (Kører den ikke på DR1 eller bare ikke på det nævnte tidspunkt?) Tim R 18. jan 2007 kl. 16:25 (CET)

Det er slet ikke meningen at den form for oplysninger skal stå i Wikipedia, hvorfor jeg har fjernet udsendelsestidspunktet; måske skal tv-stationerne også væk. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 23. jan 2007 kl. 15:49 (CET)

Problematiske afsnit[rediger kildetekst]

Afsnittene "Duel Monsters" og "Yugioh Online" synes problematiske. Det første handler tilsyneladende om noget andet end artiklens emne og det sidste er nærmest en reklame. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 23. jan 2007 kl. 15:49 (CET)