Kategoridiskussion:Bodilprisen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Underkategorierne til denne kategori, fx Bodilprisen for bedste kvindelige hovedrolle, indeholder udover en artikel med omtale af selve prisen kun artikler om modtagere af prisen. Jeg vil derfor mene, at kategorierne skulle hedde Modtagere af Bodilprisen for bedste kvindelige hovedrolle osv. Jeg er dog i tvivl vedr. fx Bodilprisen for bedste ikke-amerikanske film – kan en film være prismodtager, eller bør den i stedet hedde Film præmieret med Bodilprisen for bedste ikke-amerikanske film eller lign.? Samme problemstilling gør sig gældende for kategorierne under Robertprisen.--C960657 28. feb 2007 kl. 23:02 (CET)