Kategoridiskussion:Computersoftware

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ville software ikke være en mere passende betegnelse for denne kategori? Mig bekendt findes der ikke andre former for software, end computersoftware.

Onkel Tuca 21. okt 2006 kl. 16:36 (CEST)

Der er også kategorien Programmer for at gøre det hele lidt mere kompliceret. --Bjarke Walling 21. okt 2006 kl. 18:09 (CEST)
Så sandt som det er sagt. Der trænger vist til lidt oprydning i visse kategorier. --Onkel Tuca 21. okt 2006 kl. 18:36 (CEST)
Som en start kunne man sammenflette Computersoftware og Programmer – skal den resulterende kategori så hedde Programmer eller Software? Det vil dog være noget af en opgave at omdøbe Programmer til Software da der er mange artikler i den! Jeg er heller ikke sikker på om der er en grad af forskel mellem ordene "software" og "programmer".
Det er faktisk mig der har placeret Emulator i denne her kategori, hvor den var tiltænkt i Programmer, så har flyttet den. Det viser bare at det ikke er særlig overskueligt. --Bjarke Walling 21. okt 2006 kl. 20:37 (CEST)
Ja, det lyder fornuftigt. Hvis vi alle kan blive enige om en fælles "indretning" vil jeg gerne påtage mig at rette ind. Indtil videre kan vi jo lade foreslaget summe lidt. Først og fremmest vil jeg sørge for at få sat en skabelon på med forslaget til indskrivning i denne artikel. --Onkel Tuca 21. okt 2006 kl. 21:49 (CEST)
Hvis det er samfletning ok kun det af to kategorier der det meget nemt med en bot så hvis det ønskes sig til.--Jan Friberg 27. mar 2007 kl. 10:19 (CEST)