Kategoridiskussion:Orkestre

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kategorien Orkestre forekommer for bred. Det er bedre med kategorier som Symfoniorkestre, Rockbands, Jazzorkestre etc. Derfor vil jeg foreslå den slettet. --Malou 29. apr 2006 kl. 20:43 (CEST)

Det vil da være tosset. Orkestre er da den naturlige overkategori for de kategorier, du nævner. --Palnatoke 29. apr 2006 kl. 22:13 (CEST)
Ja, måske. Men sålænge der ikke er specielt mange underkategorier i Kategori:Musikgrupper synes jeg det er besværligt og unødvendigt at skulle klikke sig frem gennem så mange kategorier (brugervenlighed!). Efter min mening kan man også få for mange "overkategorier". Men det skal da ikke skilde os ad, hvis du insisterer. Håber alligevel du kan se min pointe? --Malou 29. apr 2006 kl. 22:24 (CEST)
Med det antal underkategorier, Kategori:Musikgrupper har p.t., er der ingen grund til at opretholde denne kategori. Hvis der kommer mange underkategorier under Kategori:Musikgrupper, vil det være oplagt at genoprette Kategori:Orkestre. --Palnatoke 30. apr 2006 kl. 02:57 (CEST)