Kategoridiskussion:Servicevirksomheder i Danmark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg synes denne kategori er problematisk. Hvad har renøgring og beredskab til fælles?! --Brandsen 28. okt 2008, 22:28 (CET)

Tja. At de leverer ydelser, som du ikke kan tage og føle på. Men vil også være ok med mig med flere kategorier - bare vi ikke ender med at alle virksomheder i landet har sin egen kategori :-) --MGA73 28. okt 2008, 22:30 (CET)
Men måske var det relevant at nævne, at syntaksen måske burde være Servicevirksomheder fra Danmark i stedet for Danske servicevirksomheder - men det er jo en anden diskussion. --MGA73 28. okt 2008, 22:34 (CET)
Nu var det undertegnede, der på Wikipedia:Landsbybrønden/Kat X'ske Y'ere eller Y fra X? anbefalede nærværende kategoris opretter, Bruger:Christophersen, at se på, hvad der er gængs indenfor et givent område (i dette tilfælde Danske X-virksomheder). Det sikrer dog en vis ensartethed, indtil den generelle diskussion eventuelt måtte munde ud i en beslutning.
Noget helt andet er så, at tre artikler måske nok er lige i underkanten til at berettige en særskilt kategori. Ikke at jeg har noget imod sortering men alt med måde. --Dannebrog Spy 28. okt 2008, 22:47 (CET)