Kategoridiskussion:Skånelandene

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

I betragtning af, at der er blevet sat spørgsmålstegn ved begrebet Skåneland i artiklen Skåneland og dennes diskussionsside, var det måske værd at overveje, om vi virkelig har brug for denne kategori. Så vidt jeg kan se, så kunne vi klare os med Kategori:Skåne, Kategori:Halland og Kategori:Blekinge, der alle tre kan være underkategorier direkte til Kategori:Sverige, hvor de trods alt i knap 350 år har hørt til. Artikler om Skånelandsbevægelsen finder vi nok et sted til. --Heelgrasper 21. jan 2006 kl. 21:13 (CET)

Så sant. När man läser vissa artiklar i danska Wikipedia undrar man vad som står på. Är krigen inte slut än? Jag läste en sådan diskussion någonstans här där det hävdades att de mest "svenskfientliga" artiklarna är skrivna på den här sidan av sundet. Tydligen har ett litet antal "hobbyseparatister" mer eller mindre "kidnappat" det här ämnet i danska Wikipedia. Men det här är verkligen inte platsen för den här typen av propaganda. Studera bara hur mycket mer neutralt det skrivs i den tyska motsvarigheten när det gäller "Ostgebiete". --Undrande 28. jun 2006 kl. 00:14 (CEST)