Name it

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sammenskrivningsforslag
Artiklen Name it er foreslået føjet ind i Bestseller A/S. (Siden december 2016)  Diskutér forslaget
Name it
Virksomhedsinformation
Produkt Tøj Rediger på Wikidata
Organisation
Ejer Aktieselskabet af 21. november 2001 Rediger på Wikidata
Eksterne henvisninger
Virksomhedens hjemmeside Rediger på Wikidata

NAME IT er et dansk tøjmærke der er en del af Bestseller-koncernen. Tøjmærket er specialiseret for børnetøj til alderen 0-16 år. En butikskæde benytter varemærket og der er mere end 150 NAME IT-butikker på verdensplan.[kilde mangler] Ud over de fysiske butikker sælge NAME IT-tøj også fra hjemmesiden http://www.nameit.com.

Varemærket NAME IT er ejet af Bestseller A/S' søsterselskab Aktieselskabet af 21. november 2001,[1] mens NAME IT-butikkerne i Danmark er en del af Bestseller A/S' datterselskab Bestseller Retail Denmark A/S.[2]

Mærket name it blev introduceret af Bestseller i 1996 – dog først til spædbørn, da mærket EXIT henvendte sig til større børn. I 2008 blev mærket EXIT nedlagt og name it dækker nu hele børnetøjskollektionen. EXIT blev introduceret i 1986, og var dermed et af Bestsellers først brands.[kilde mangler]

Helena Christensen har i 2008 designet en økologisk børnetøjskollektion for name it.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

TøjSpire
Denne artikel om tøj, sko eller lignende er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
DanskSpire
Denne artikel om et dansk firma eller en virksomhed er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.