Skabelondiskussion:Bygningstub

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg ved ikke hvordan man skjuler den indbyggede kategori:Påbegyndte artikler om bygninger og seværdigheder. - den er jo allerede vist på Kategori:Bygninger, konstruktioner og anlæg, og den almindelige bruger er ligeglad med kategorien. :-) Kan den skjules så den ikke vises på artikelsiden hvor stubben er indsat? Dbh. --Pixi Uno 18. mar 2011, 01:11 (CET)

man kunne evt. indsætte et link til kategorien i selve stubben, - der dog ikke bliver vist i bunden af artiklen. Ved ikke om det kan lade sig gøre.. --Pixi Uno 18. mar 2011, 01:16 (CET)
Tidligere blev en given påbegyndt-kategori altid vist automatisk i artiklen, når man indsatte den tilhørende stubskabelon. For et års tid siden blev det imidlertid ændret, så kategorien normalt ikke bliver vist, i det skabelonen {{skjultkategori}} blev indsat i kategorierne. Det skete imidlertid manuelt, så der skete nogle smuttere. Lidt hurtigere stikprøver viser i hvert fald at Kategori:Påbegyndte artikler om bygninger og seværdigheder, Kategori:Påbegyndte artikler om arkitektur og Kategori:Påbegyndte artikler om job alle mangler den skabelon, der skjuler dem i artiklerne.
Og nej, det er ikke umiddelbart logisk. Det varede i hvert fald noget, før det faldt mig ind, at fejlen lå i kategorierne og ikke i skabelonerne. --Dannebrog Spy 18. mar 2011, 22:07 (CET)