Skabelondiskussion:Dobbeltgænger

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hey -- jeg mener ikke at interwikien passer helt, da skabelonerne har en helt forskellig ordlyd og mening, selvom de har det samme navn.. --Hockeyindustrien 29. okt 2008, 21:02 (CET)

Jeg er heller ikke selv sikker på hvad fænomenet skal kaldes på dansk. På en.wiki er der styr på det, hvad med på da.wiki? --Med venlig hilsen Necessary Evil 31. okt 2008, 01:49 (CET)

Mangler/forslag[rediger kildetekst]

Jeg mener, at der bør være en forklaring til skabelonen og nogle henvisninger til et sted hvor det står at navne ikke må ligne hinanden. Der bør også være en kategori eller en måde hvorpå man kan følge op på, om anmodningen efterleves. --MGA73 24. nov 2008, 20:25 (CET)

Jeg kunne forestille mig at en administrator låste siden så den ikke kan bruges mere. En bruger med et dobbeltgængernavn kan ikke gøre noget, så vedkommende kan ikke efterleve anmodninger. --Med venlig hilsen Necessary Evil 24. nov 2008, 23:22 (CET)
Det er vel problematisk, hvis en bruger nægtes at bruge et navn og samtidig forhindres i at ændre navnet. I øvrigt ser jeg meget gerne, at der henvises til en politik eller noget, hvor det fremgår at navne ikke må ligne hinanden. Hvis vi fx tager den engelske wiki så kan der jo være et par mia. brugere. Med et trods alt begrænset antal bogstaver, tegn og tal, så kan det jo ikke undgås, at der er navne, som nogen mener ligner hinanden. Det samme gælder på den danske wiki. --MGA73 25. nov 2008, 16:54 (CET)
Måske er der inspiration at hente på en:Wikipedia:Username policy --Med venlig hilsen Necessary Evil 25. nov 2008, 17:47 (CET)
Så er det vel bare det link, der skal ind i skabelonen (hvis det er vedtaget på dawiki). Men det ser ud til, at programmet forhindrer oprettelse af brugernavne der er for ens? --MGA73 25. nov 2008, 20:29 (CET)
På enwiki er det tilladt at oprette andre brugerkonti for at forhindre misbrug. De benævnes Doppelganger og i dit tilfælde kunne det være MCA73 eller MGA 73. MGA74 ville ikke betragtes som misbrug. Hvad der automatisk forhindres aner jeg ikke. Måske det her skulle en tur over Landsbybrønden før nogen oversætter Wikipedia:Username policy? Der kunne være lokale forskelle, ligesom der er med fair use billeder. --Med venlig hilsen Necessary Evil 25. nov 2008, 21:28 (CET)