Skabelondiskussion:Infobox station

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Fejl - kortet vises ikke[rediger kildetekst]

PHansen - Jeg har oprettet denne skabelon ud fra den engelske, jeg ved godt at vi har en på dansk, men jeg synes at den mangler flere parametre og jeg fik lyst til at forsøge med denne. Men der er et problem med kortet, der ikke vises. Se f.eks. i denne artikel: Aeroport (Moskvas metro). Du fik løst et lignende problem i en anden skabelon, kan den løsning mon også bruges her? Det er noget med koordinaterne, tror jeg, fejlmeldingen siger Lua-fejl i Modul:Location_map på linje 353: Malformed coordinates value. Mvh. --EileenSanda (diskussion) 20. jan 2017, 15:39 (CET)

Den Lua-fejl har jeg sendt videre til Dipsacus fullonum i håbet om at han vil se på den ved lejlighed. Han er den bedste her til moduler. Ved den lejlighed lavede jeg et slags resumé som jeg opfattede det her i en sandkasse. Du kan jo prøve at høre hvordan udsigterne er. -- Mvh PHansen (diskussion) 20. jan 2017, 16:47 (CET)
Problemet er blevet løst af Dipsacus fullonum, så kortet vises korrekt nu. Der er ikke noget eksempel at vise lige i øjeblikket, da skabelonen i øjeblikket ikke er brugt i nogen artikel. Jeg havde indsat den i Aeroport (Moskvas metro), men den blev udskiftet til infoboks togstation af PerV, kortet kan dog ses i den ældste version af den artikel. Mvh. --EileenSanda (diskussion) 23. jan 2017, 06:54 (CET)