Skabelondiskussion:Wikidata image

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Udskilt infobokse med billede fra wikidata fra Kategori:Intet lokalt billede, men billede på Wikidata[rediger kildetekst]

Jeg har kigget på Kategori:Intet lokalt billede, men billede på Wikidata og den indeholder 2 anvendelser. Enten vises billedet eller infobokse gør det ikke. Hvis billede bliver vist, skal der ikke gøres noget, så det vil jeg lægge artiklen i en ny kategori Kategori:Billede hentet fra Wikidata med denne skabelon.

For at kunne håndtere det har jeg ændret denne skabelon til at kunne få parametrene wikidata og ingen_wikidata fra infobokse, som bruges hvis billede ikke er sat lokal, men er i Wikidata. Hvis ingen_wiki er sat til en værdi, som ikke er billede, når jeg ud fra at billedet, som er angivet i Wikidata bliver vist. Hvis ingen_wiki og wikidata er sat til alle eller ja, bliver billedet meget sikret vist.

Det metode er ret simpel. Hvis der bliver angivet flere felter i listen til ingen_wikidata. Men det er pt. ikke tilfælget iflg Bruger:Steenth/lister/wikidata og ingen wikidata er sat i infoboks.

Men det tager tid at rulle den ud, da alle relevante infoboks-skabeloner skal gennemgås. Men pt. er der 14 infobokse ændret ud af ca. 78. Men de mest benyttet er ændret. --Steen Th (diskussion) 13. jun 2020, 17:16 (CEST)