Stefan Monberg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Stefan Monberg (født 3. april 1987) er dansk fodboldspiller, hvor hans primære position er på midtbanen og er involveret i det offensive angrebsspil. Hans nuværende klub er Kløvermarken FB siden januar 2008..

Den teknisk dygtige Stefan Monberg startede oprindeligt i Fremad Amager som ungdomsspiller indtil han som 2. års junior skiftede til Hvidovre IF. Efter kun et halvt år i hans nye klub valgte han at fortsætte i en anden københavnsk klub, KB, hvor han i 2006 blev kåret som klubbens bedste ynglingespiller. Han spillede det meste af efteråret 2006 på Kjøbenhavns Boldklubs førstehold (FC Københavns reservehold) i 2. division øst, som udelukkende bestod af ungseniorspillere, som suppleredes med spillere fra FC Københavns førsteholdstrup. Han nåede at træne sammen med FC Københavns førstehold uden dog at få sin debut i en officiel førsteholdskamp.

Kort inden hans kontrakt med klubben udløb den 31. december 2006 satte han sig selv til salg igennem Spillerforeningens transferliste. I foråret 2007 valgte Stefan Monberg at vende tilbage til sin gamle klub Fremad Amager for at prøve at tilspille sig en plads på klubbens 1. divisionshold.

Spillerkarriere[redigér | rediger kildetekst]

Noter[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ Statistik pr. 1. februar 2007