Spring til indhold

Wikipedia-diskussion:Afstemninger/Automatisk patruljering af vedtagne brugere

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvad betyder ordene[rediger kildetekst]

  1. Hvad er en "vedtagen bruger" - er det særlig fint, i modsætning til blot at være en almindelig bruger?
  2. Hvad er "automatisk patruljering", en robot-patruljering. Hvorfor afprøver man ikke en sådan på IP-numre for at se om den virker; det villle jo spare en masse arbejde.

Men hvis det hele nu betyder noget andet, kunne det så ikke forklares så det er mindre kryptisk? -- Mvh PHansen 2. jun 2008, 19:51 (CEST)

  1. En bruger man vedtager, skal have rettighederne.
  2. En administrator kan vælge en funktion, der automatisk markerer alle hans (eller hendes) ændringer som patruljerede. Denne funktion kan overføres til ikke-administratorer, men kræver noget teknik og diskussion. --|EPO| 2. jun 2008, 19:56 (CEST)

(Redigeringskonflikt men afgiver også lige mit svar)

"Vedtaget" betyder, at hvis der er nogle brugere, hvis ændringer alle administratorerne alligevel markerer patruljeret (markerer som at ændringen ikke er forkert eller lignende), så kan man administratorerne vedtage at deres ændringer automatisk bliver markeret som patruljeret (hvilket administratorernes også bliver). Dette gør at det er væsentligt nemmere at overskue, hvilke ændringer vi endnu ikke har fået tjekket, og dermed vil vi få større mulighed for at gennemgå alle ændringer, så der ikke bliver lavet så meget rod.
Håber det besvarede begge spørgsmål, ellers må du lige spørge nærmere og jeg skal prøve en anden forklaring. Det er som sådan ikke noget der har den store betydning for andre end administratorerne, da det ikke påvirker nogen yderligere – eneste fordel er at det forhåbenligt bliver en bedre wiki. --CarinaT 2. jun 2008, 19:59 (CEST)
Til dem, der ikke lige er klar over, hvad patruljering er: En særlig markering for en redigering i form af et rødt udråbstegn i seneste ændringer, der viser, at ændringen ikke er efterset af en patruljerende administrator. Det anvendes primært i hærværksbekæmpelsen og sekundært for alle brugere, der ikke er loggede ind.
Se også Meta:Help:Patrolled edit. --|EPO| 2. jun 2008, 20:04 (CEST)

Jeg takker og tror jeg er bedre med nu. -- Mvh PHansen 2. jun 2008, 20:15 (CEST)