Wikipedia-diskussion:Artikler uden kategori

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Der er måske nogen som undrer sig over artiklerne om søer, skove og moser på listen. Det er de fordi de er med i Kategori:Biotop som er foreslået flyttet. Problemet er grundlæggende set at man ikke kan se forskel på om en kategori som er underkategori til en QA-kategori er det fordi den i sig selv lider af et teknisk problem af en art, eller fordi den rummer artikler som lider af problemet. Jeg forsøgte at undgå de værste problemer af den art ved se bort fra Kategori:Bristefærdige kategorier, men kunne altså ikke helt undgå det. Byrial 10. feb 2009, 00:57 (CET)

Jeg har netop lavet en ny udgave af listen med følgende ændringer i forhold til første forsøg:

  • I stedet at medregne underkategorier til Kategori:Begivenheder efter årstal som indeholder underkategorier om specifikke begivenheder (terrorangreb) har jeg valgt at lave et regulært udtryk for navnene på de ønskede kategorier. Jeg har forsøt at lave det regulære udtryk så der ikke bliver falske positive (det må ikke dække kategorier som for eksempel Kategori:Begivenheder i Det Nye Testamente.
  • Jeg har medtaget kategorier uden kategoriside (dvs. ikkeoprettede eller evt. slettede kategorier) til undtagelserne.

Sø mv.-problemet er der stadig. Byrial 11. feb 2009, 01:51 (CET)

Listen pr. 28. marts 2009[rediger kildetekst]

Denne gang skyldes de mange falske positive at Kategori:Medier efter land er foreslået flyttet, og derfor fremstår artikler som kun er kategoriseret med en underkategori til denne som ukategoriseret. Jeg vil lave en ny kørsel når den flyttesag er afklaret. Byrial 28. mar 2009, 14:41 (CET)

Jeg ændrede kategoriseringen af kategoriflytteforslag ved at udøve lidt magi på Skabelon:Flyt, så jeg nu kan undgå de falske positive som skyldtes kategoriflytteforslag. Byrial 28. mar 2009, 15:19 (CET)

Skjulte kategorier[rediger kildetekst]

Jeg har lavet en ændring så alle skjulte kategorier ikke tæller med som en kategori på en artikel. De fleste af den er kun til at spore til diverse administrative formål. --Steen Th (diskussion) 5. nov 2014, 15:55 (CET)

Revidering april 2020[rediger kildetekst]

Jeg har kigget på denne rapport og har foretaget nogle ændringer i hvordan den bliver lavet. Ændringerne er:

  • Film-kategorier som fix Danske_film_fra_<år> frasorteres ikke mere som kategori ikke tæller med. Der var for mange film, som kom ind på listen. Jeg laver en ny liste for de berørte film, så de bliver håndteret der.
  • Listen med album med årstal er udvidet med debutalbum og opsamlingsalbum.
  • Listen er blevet opdelte efter hvad for kriterier, som gør at at en kategori på en artikel ikke tæller med.
  • Jeg vil mærke flere artikler med {{Ukategoriseret}}. så en del af artiklerne kommer i Kategori:Kategori mangler - den kategori bliver der holdt øje med.
  • "Artikler" i Kategori:Omdirigeringer til Wiktionary bliver fjernet fra listen.

De fleste ændringer er pga. ændringer i kategorisering, som er sket siden den sidste gang blev revideret, som skete for 5 år siden. Men resultatet vil blive en mindre og mere overskuelig liste, som er lettere at håndtere. --Steen Th (diskussion) 12. apr 2020, 22:32 (CEST)