Wikipedia-diskussion:Ugens artikel/Uge 16, 2007

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen mangler en hel basal introduktion til, hvad frimureri går ud på. P.t. består indledningen blot af en række selvreferencer. I første linje nævnes frimurernes aktiviteter, men der nævnes ikke, hvad disse aktiviteter består i. Der omtales også nogle møder, men der nævnes ikke, hvad der sker ved disse møder. Tilsyneladende er religion et kardinalpunkt i forbindelse med optagelse, men der står samtidig, at religion er en privatsag. Det nævnes ikke, hvordan religionen overhovedet har fået en så vigtig rolle i en forening, der udspringer af et lav for bygningshåndværkere og artikitekter. Jeg min forhåndskendskab til frimureri er lille, men jeg synes ikke, at artiklen hjælper mig til at forstå, hvad det drejer sig om. --C960657 25. mar 2007 kl. 03:18 (CEST)

Dette er kun forside snippen. Er det selve artiklen du har klagepunkt på eller er det det faktum at den er valgt til ugens artkel der er problemet. I begge tilfælde bør du starte diskussionen på Diskussion:Frimureri. Hvis det er det sidste bør du også starte den på Wikipedia-diskussion:Ugens artikel/Nomineringer eller landsbybrønden. Denne side er sandsynligvis kun på min overvågningsliste--Jan Friberg 25. mar 2007 kl. 09:21 (CEST)
Begge dele. Jeg synes, at artiklen endnu har så store mangler, at den for nuværende ikke egner sig til at være ugens artikel. Allerede i nomineringsfasen skrev jeg lidt kritik a la ovennævnte under Diskussion:Frimureri#Kendte frimurere men uden den store respons. Jeg har nu fulgt din anbefaling og oprettet et emne på Wikipedia-diskussion:Ugens artikel/Nomineringer#Frimureri – tak for svar.--C960657 25. mar 2007 kl. 13:16 (CEST)