Wikipedia:Ansøgning om administratorstatus/Christian Giersing 4

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej. Her på Wikipedia bruger jeg meget tid, både på Speciel:Seneste ændringer og i Kategori:Kopieret indhold. Når jeg opdager nonsens og/eller copyvio, er jeg efterhånden ved at blive lidt træt at indsætte {{nonsens}}-, {{hurtigslet}} og {{Billede FairUse}}-skabeloner og dernæst blokere vandalerne, når de er blevet ved tilstrækkeligt længe. Derfor søger jeg nu om administratorstatus.

Hvad siger I? Med venlig hilsen Christian Giersing (Skriv til mig her...) 21. nov 2008, 17:53 (CET)

  • Neutral Jeg synes stadig liiige du mangler det sidste, men hvis du fortsætter det gode arbejde, lover jeg at stemme for næste gang du prøver. Men lidt mere tålmodighed end en måneds tid mellem anmodningerne ville ikke gøre noget.--Brandsen 21. nov 2008, 18:04 (CET)
  • Støtter ikke Din komplette mangel på tålmodighed og dømmekraft får mig gang på gang til at stemme imod. Også denne gang, mindre end en måned efter din sidste anmodning, bliver min stemme negativ. Bl.a. opfordringer som denne, tvivl i stil med dette og at du "bare vil være administrator" (se også dette brøndindlæg) samt konstante spørgsmål omkring vurdering af blokeringer og lignende er blot en lille del af alt det, der får mig til at stemme nej. --CarinaT 21. nov 2008, 18:27 (CET)
  • Støtter ikke Desværre Christian, du er alt for hurtig ude igen. Hvis du havde ventet et halvt år havde jeg måske kunne støtte. Faktisk ville jeg have støttet dig næste gang, men må desværre give CarinaT ret, du er ikke klar til at påtage dig ansvaret. --Rasmusbyg 21. nov 2008, 18:35 (CET)
  • Ost Derudover vil jeg tilføje at jeg tror ikke på at det har så meget at gøre med hvor lang tid der går før man ansøger, jeg selv fik i sin tid afslag hvorefter jeg satte mig grundigere ind i Wikipedias skrevne og uskrevne regler, og søgte så igen en måned senere. Bottom line: Man vurderes på sine redigeringer, og her er jeg enig med Carina og Rasmus. Jeg kan anbefale dig at besøge IRC-kanalen noget oftere, der kan du ofte få bedre indblik i hvordan tingene hænger sammen. --Lhademmor 21. nov 2008, 18:56 (CET)
  • Støtter Jeg kender Christian Giersing som er en aktiv bidragsyder der har vist forståelse for Wikipedias politikker og normer, og dermed opfylder han i mine øjne den nuværende politik for at blive administrator. Christian Giersings tydelige utålmodighed og iver for at blive administrator vægter ikke i min vurdering, eftersom dette ikke er et kriterium i Wikipedias politik for tildeling af administratorrettigheder. Mvh. --Poker-DM 24. nov 2008, 16:59 (CET)
  • Støtter ikke Jeg anerkender i høj grad dit arbejde med oprydning, men det kræver ikke i sig selv adminstratorrettigheder, som både du og jeg godt ved. Når jeg ikke kan støtte, at du får dem, skyldes det mit indtryk af, at din vurderingsevne er mangelfuld eller usikker, og at du derfor hele tiden søger regler at følge. Det er i modstrid med, at jeg ønsker mest mulig "sund fornuft" anvendt frem for regler (selvom nogle er nødvendige for, at vi kan samarbejde). Jeg vil hellere se dig fortsætte som en højt værdsat bidragsyder og "oprydder" end som en middelmådig eller dårlig administrator. --Sir48 (Thyge) 24. nov 2008, 17:56 (CET)

Jeg lukker anmodningen, da der ikke er konsensus om at tildele administratorstatus. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 1. dec 2008, 18:46 (CET)