Wikipedia:Landsbybrønden/CommonsTicker

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

CommonsTicker[rediger kildetekst]

Der er blevet udviklet en funktion, så de forskellige landes wikier kan følge med i hvilke ændringer, der sker med de filer man bruger på Commons. Se mere her. Jeg vil foreslå at det er noget vi for sat op, men opsætningen kræver nok en, der er en hel del mere inde i det tekniske end mig. --Peter Andersen 21. jun 2006 kl. 17:33 (CEST)

Jeg vil nu grave lidt i dette og, om muligt, sætte en CommonsTicker op på Wikipedia:CommonsTicker - om ikke andet så i testkørsel. --Lhademmor
Jeg kan ikke helt se, hvad vi har ud af det. Hvis et billede slettes på Commons, fjerner de det jo også fra vores artikler...? --Pred (diskussion) 28. aug 2006 kl. 20:58 (CEST)
CommonsTicker er nu oppe og køre. Hvis I kan bruge funktionen skal I være velkomne til at skrive lidt mere info om den. Det nuværende er direkte oversat. --Lhademmor 28. aug 2006 kl. 21:03 (CEST)
Nu er det jo faktisk sådan, at de netop ikke sletter billederne......se f.eks. fregne, som iflg. Wikipedia:CommonsTicker fik slettet billedet på Commons den 23. august, uden at artiklen på dawiki er blevet rettet. --Peter Andersen 28. aug 2006 kl. 22:15 (CEST)