Wikipedia:Landsbybrønden/Efterspurgte artikler ud fra brugersøgninger

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Efterspurgte artikler ud fra brugersøgninger[rediger kildetekst]

Intet behov for forsejling Denne diskussion vurderes ikke at have behov for en konklusion. Diskussionen kan arkiveres fra 6. november 2006. Sluttidspunktet kan løbende justeres, hvis diskussionen stadig er i gang.

Vi har i øjeblikket to områder, som udpeger emner, der bør skrives en artikel om:

  • Ønskede artikler, som genereres ud fra døde links. Skabeloners døde links tæller med for hver gang en skabelon anvendes, hvilket utvivlsomt er årsagen til, at mange af dem i toppen kommer fra Skabelon:The Simpsons.
  • Wikipedia:Efterspurgte artikler, som de særligt interesserede tilføjer emner i. Det er der ikke voldsomt mange som gør, så listen er lidt stillestående.

Kunne de opslagsord vore brugere indtaster i søgefeltet ikke være gode kandidater til at udpege emner, som der bør gøres noget ved? Jeg er klar over, at tiltaget nok vil kræve tilføjelse til softwaren, som driver siderne. -- Poul G disk. 12. okt 2006 kl. 21:24 (CEST)

Af en eller anden grund har jeg ikke fået slået overvågningen fra på efterspurgte artikler, så jeg oplever stort set hver dag at der dumper en linie ind på min overvågningsliste, ofte fra IP-brugere.
Bortset fra det, så er det et glimrende forslag du kommer med, hvis det er overkommeligt at opbygge. Så skal vi bare have nogen til at skrive tingene......... G®iffen 12. okt 2006 kl. 21:32 (CEST)
Umiddelbart tror jeg ikke det er tilnærmelsesvist teknisk muligt, men hvis du ønsker det kan du her se en liste over ønskede artikler, hvor links fra skabeloner er sorteret fra. (Listen er dog ikke just fuldt opdateret) --Peter Andersen 13. okt 2006 kl. 23:15 (CEST)
Lyder som en god idé til et mere brugbart redskab, Peter -- Nico 29. okt 2006 kl. 11:19 (CET)
Jeg planlægger at opdatere Wikipedia:Mest ønskede artikler som Peter A. nævnte i løbet af næste uge. Byrial 29. okt 2006 kl. 13:11 (CET)