Wikipedia:Landsbybrønden/Portal-navnerum

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Portal-navnerum[rediger kildetekst]

Der er dd. oprettet et særskilt navnerum til portaler og diskussion af samme. Præfiks er hhv. "Portal:" og "Portal diskussion:". Med brug af et afgrænset navnerum til portalsider, slipper vi for den lidt mudrede sammenblanding, hvor der både er interne og brugerrelaterede sider i Wikipedia-navnerummet. -- Wegge 26. apr 2006 kl. 15:16 (CEST)

Så nu skal alle siderne under "Wikipedia:Wikiportal/" flyttes? Og også Wikipedia:For børn og unge? --Palnatoke 26. apr 2006 kl. 15:03 (CEST)

Det ville være en god ide. Ihvertfald de aktive portaler. Vi har også Økologiportal og Historieportal, der ligger lidt umotiveret i artikel-navnerummet. -- Wegge 26. apr 2006 kl. 15:16 (CEST)

Mht. aktive/in-aktive portaler som der blev snakket om på IRC, hvad er så bedst i forhold til at have inaktive portaler/portaler under opstart i Wikipedia-navnerummet? Og tilsvarende flytte "døde" portaler fra Portal- til Wikipedia-navnerum og tilbage ved aktivitet igen? Eller hvordan løser vi det? --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 26. apr 2006 kl. 15:41 (CEST)
Spørgsmålet om aktivitet viser vel egentlig to betydninger af "portal" - nogle portaler er blot indgange til et stort emne, andre er portaler i Web 1.0-betydningen. --Palnatoke 26. apr 2006 kl. 17:41 (CEST)