Wikipedia:Landsbybrønden/Sporingskategorier for grundmoduler

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sporingskategorier for grundmoduler[rediger kildetekst]

Beklager, min dansk, jeg er nordmand og ved ikke bedre! Du er velkommen til at rette indlægget. Jeg holder på med et lide projekt (m:Hjælp/Spec) og har brug for nogle statistikker på brugen af ​​moduler på forskellige projekterne i WMF-verdenen. For at gøre dette vil jeg gerne oprette tre skabeloner, som lægger moduler til tre kategorier.

Skabelonerne er med samme dokumentation som på bokmål, de er oversat i Apertium, og det er nok en fordel om det læses korrektur på dem. Jeg er ikke bekendt med, hvordan jer ønsker at dokumentation skal se ud på dette projekt.

Skabeloner

Jeg kunne ikke finde de rigtige forælder-kategorier, måske nogen kunne tilføje dem? Dem jeg brugt på andre projekter er på siderne og kommenteret ud.

Kategorier

Skabelonerne skal vedhæftes (appendes) systembeskederne MediaWiki:Scribunto-doc-page-show og MediaWiki:Scribunto-doc-page-does-not-exist, men det er nok bedst at vente, indtil mine sprelling fejl er luget ud. ;) Jeblad (diskussion) 1. jun 2016, 17:56 (CEST)

Gi meg beskjed om dette bryter med retningslinjer eller hvordan slike ting gjøre på dette prosjektet. Jeblad (diskussion) 1. jun 2016, 22:09 (CEST)