Wikipedia:Landsbybrønden/Tacksam för hjälp

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Tacksam för hjälp[rediger kildetekst]

Hej! Sophie Österberg heter jag och arbetar på Wikimedia Sverige. Jag hjälper för tillfället Sveriges Lantbruksuniversitet då de nästa år kommer att börja be sina forskare och doktorander att bidra aktivt till Wikipedia på flertalet språk. Som en del i det håller vi på att ta fram en mall för deras användare som de enkelt kan klistra in på sina användarsidor. Den mallen ligger just nu här och jag skulle vilja be om hjälp att översätta detta då min danska inte alls är tillräckligt god. Om detta är möjligt vore det fantastiskt bra! Dessutom har vi en instruktion här vilken ska finnas tillgänglig på danska här. Vi skulle vara väldigt tacksamma om det finns en möjlighet att få detta översatt. Tack på förhand. Säg gärna till om något verkar oklart.

--Sophie Österberg (WMSE) (diskussion) 5. dec 2012, 16:02 (CET)

Sophie, det går inte at redigera instruktionen på wikimedia.org. Det är endast "användare" som har behörighet att redigera sidor i namnrymden "sidor". Philaweb 5. dec 2012, 21:37 (CET)
Hej! Du ska kunna logga in med ditt användarnamn från Wikipedia DK på Wikimedia Sveriges sida, det är bara att det inte sker automatiskt utan du måste logga in en gång till. Förlåt att jag glömde nämna det, tack för att du tar dig tid! --80.216.70.236 6. dec 2012, 10:59 (CET)
Självklart... ;o) Lettonica (aka Philaweb) 6. dec 2012, 12:09 (CET)