Wikipedia:Landsbybrønden/Wegge skal Væk som administrator

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Wegge skal Væk som administrator[rediger kildetekst]

Jeg vil gerne opfordre til at Bruger:Wegge fjernes som administrator. Jeg ved ikke om jeg skriver det rigtige sted, og vil så opfordre andre til at gennemføre afstemningen et andet sted. Min bedømmelse er, at denne person er ødelæggende for hele projektet og bruger-interessen. Jeg kender flere som har fået et chok og er løbet skrigende væk efter at have stiftet bekendtskab med dette menneske.

Men det overordnede argument er, at det slet ikke er meningen at Administratorer skal kunne sidde i så mange år og udvikle sig til små konger, som også John Peters anfører på sin webside.

Det var aldrig Jimmy Wales' mening. Tværtimod er det sundt hvis der hele tiden sker en udskiftning.

Lad os nu tage en afstemning -- som gerne kan strække sig til ind i det nye år -- om at få fjernet vedkommende.

Det er også tydeligt at mange af de længst siddende er blevet fanget af projektet; de er en slags avancerede internet-afhængige - i dette tilfælde specifikt rettet mod Wikipedia - som konsumerer størsteparten af deres tid.

Derfor gør vi også en god gerning, hvis vi på en blid måde kan få dem væk. Det er godt at Palnatoke er gået. så mangler der EPO, Broadbeer og Wegge. Men lad os nu lægge ud med en afstemning om sidstnævnte. George Konstantinaus 4. dec 2009, 16:22 (CET)

Hej JP. Har du opgivet Gorm76 ? Stilen fornægter sig ikke. --Pugilist 4. dec 2009, 16:44 (CET)
Personligt er jeg meget enig i, at der tilsyneladet har etableret sig en selvråpdig og temmeligt hoven indercirkel af bedrevidende i dansk wikipedia, der blandt andet udmærker sig ved nedladende hånlige ironiske bemærkninger og meget andet godt, der burde være bandlyst i nærværende sammenhæng.Harlekin96 4. dec 2009, 17:07 (CET)
Der var 29 administratorer (nye og gamle) der stemte for at John Peters blev bandlyst, ingen imod og 3 neutrale. Det var ikke kun ovennævnte fire 'gamle' admins. John Peters/Gorm76/George Konstantinaus/(indsæt lørdagens sokkedukkenavn) minder om en indsat i et fængsel, der er blevet dømt af 29 nævninge og som kræver en bestemt politibetjent fyret! Jimbo siger selv at det er et privilegium at skrive på Wikipedia og at absurd trolling behavior er bandlysningsgrund. --Med venlig hilsen Necessary Evil 5. dec 2009, 01:51 (CET)
Det er efter min opfattelse ikke relevant, om man har været administrator i 14 dage eller 14 år. Det afgørende er, om man passer sit arbejde tilfredsstillende. JP blev bandlyst med overvældende flertal og havde "almindelige" brugere også kunnet stemme, så tror jeg ikke resultatet have været anderledes.
Denne kamp mod Wegge viser tydeligt hvorfor ikke alle brugere skal kunne stemme i afstemninger om bandlysninger. Der er vist næppe nogen tvivl om, at brugen af sokkedukker ville være mere udbredt, hvis de også kunne stemme. Vi burde lave en Wegge-hadeside på wikipedia så slap vi for at se angrebene spredt ud over det hele og så kunne en bot slette med passende mellemrum... --MGA73 6. dec 2009, 17:44 (CET)