Brugerdiskussion:217.157.116.26

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej, vi har forståelse for dit problem vedrørende bidraget til artiklen om Rusland, og vil helt undtagelsesvis lade være med at gendanne.

Husk på, at når man har givet et bidrag til Wikipedia, kan det ifølge licensen (GNU Free Documentation License) egentlig ikke trækkes tilbage igen. Det havde været meget nemmere for både dig og Wikipedia, hvis du havde ventet med at bidrage med teksten, til din lærer havde set opgaven.

Bemærk at teksten ligger i artiklens historik, at den kan være blevet indekseret af internettets søgemaskiner (Google, Yahoo, MSN, osv.). Da teksten har været tilgængelig i et par dage, kan klassekammerater der måtte have fået samme opgave som dig, have kopieret dele af teksten.

Vi håber at du også fremover vil have lyst til at bidrage til Wikipedia, men vent med at bidrage med opgaver, indtil dine lærere har set dem. :-) Jeg vil anbefale at du opretter et brugernavn og på den tilhørende brugerside dokumenterer hvad du har bidraget med, så du ikke risikerer at have i det aktuelle dilemma igen.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 22. nov 2006 kl. 17:10 (CET)

Artiklen er nu gendannet med dit store bidrag, da du ikke som lovet selv vendte tilbage og gjorde det. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 8. dec 2006 kl. 14:53 (CET)