Brugerdiskussion:Kaare/Arkiv 6

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ang. Libsyn[rediger kildetekst]

Hej Kaare Du har "meldt" mit link til min podcasten buchenwalddanish.libsyn. com med begrundelsen at "link is blacklisted on shadowbot". Om linket skal være der eller ej, skal jeg ikke tage stilling til, men begrundelsen undrer mig. Libsyn er en podcastserver, og et seriøst foretagende. Det er beskrevet i bogen "podcast for dummies". vh Anette B DK 8. okt 2007, 18:22 (CEST)

I dyb undren over hvad ovenstående handler om, søgte jeg på Google efter det nævnte link samt shadowbot. Det viser sig, at jeg på http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:WikiProject_Spam/LinkReports/buchenwalddanish.libsyn.com bliver fremstillet som indsætter af det pågældende link, fordi jeg for et par dage siden genetablerede artiklen om anden verdenskrig (som indeholder pågældende link), da artiklen var blevet tømt af en hærværksmand. Det er såmænd min involvering i den sag, og jeg anede ikke engang, at jeg var involveret.
Men det lader til, at folk generelt spammer i Wikipedia med links til Libsyn, hvorfor nogen har gjort sig den ulejlighed at sætte en robot til at holde øje med links dertil. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 8. okt 2007, 18:46 (CEST)

Thanks for granting the bot flag. Please note that I have added Template:Notice and Template:Emergency-bot-shutoff. --DragonBot 10. okt 2007, 17:21 (CEST)

Hej Kaare/Arkiv 6

Jeg vil bare henlede opmærksomheden på nedenstående 3 brugere som er oprettet med kort mellemrum (se logliste for den enkelte bruger) og sjovt nok har lavet hærværk på em emeste og samme artikel. Der er selvfølgelig en chance for at det er 3 skoleelver der sad ved 3 computere på deres skole og "hyggede" sig i pausen, men mistænkeligt er det ihvertfald.

--Broadbeer, Thomas 23. okt 2007, 11:47 (CEST)


Kan du gjøre meg en tjeneste?[rediger kildetekst]

Hei fra meg langt oppe i nord. Kan du endre innholdet i MediaWiki:Sharedupload/no til {{subst:Bruger:H92/Commons}}, og deretter slette Bruger:H92/Commons? På forhånd, takk! — H92 (d · b · no) 23. okt 2007, 16:54 (CEST)

Det kan jeg, men først skal jeg have at vide hvorfor? Den tilsvarende tekst på andre sprog præsenteres ikke på denne måde. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 23. okt 2007, 19:53 (CEST)
Av praktiske grunner; den inneholder nemlig en link til Commons-bilde-siden. Da slipper man å bytte ut „Billede“ med „commons:Image“. Og dessuten; hvorfor ikke? — H92 (d · b · no) 24. okt 2007, 18:33 (CEST)
Ok, hermed opdateret. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 26. okt 2007, 23:03 (CEST)

Hej Kaare. Jeg er bare nysgerrig - hvordan ser du at Bruger:Mustis er en gammel kending? -- JGC 31. okt 2007, 17:46 (CET)

Det vil jeg helst ikke forklare hvor vedkommende kan se det. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 31. okt 2007, 17:53 (CET)
O.k. - du er velkommen til at sende mig en mail. -- JGC 31. okt 2007, 17:58 (CET)
Jeg har glemt om jeg fik sagt tak for svaret - men hvis ikke, kommer det her. -- JGC 13. nov 2007, 14:13 (CET)


Autoarkiv-botten[rediger kildetekst]

Hej Kaare. Jeg har et spørgsmål om autoarkivskabelonen på Skabelondiskussion:Autoarkiv - kan du lokkes til at kigge på det? -- JGC 13. nov 2007, 14:13 (CET)

Litteraturspam?[rediger kildetekst]

Hvad mener du med "Litteraturspam?" i "Graf Zeppelin"--Lcl 15. nov 2007, 22:24 (CET)

Det var en henvisning til den bog, jeg fjernede under litteraturhenvisningerne. Bemærk den nylige udgivelsesdato og brugerens udenlandske IP-adresse, som også har været anvendt til føje bogen til en række andre Wikipedia-udgaver. Konklussion: Litteraturspam. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 15. nov 2007, 22:33 (CET)

Hej Kåre, vi har før haft nogen korrespondance, men det er ikke dig jeg gerne vil have fat i. Der er en der kalder sig PhonixV. Ved en tilfældighed opdagede jeg, at "Prøvestenen" var slettet og "Prøvesteenen" var oprettet. "Prøvesteenen" bør nok slettes, men det vedkommer ikke mig. Jeg bad PhonixV om at genoprette siden med svært at finde links. PhonixV påstod at der var Copyright på Københavns Havn´s hjemmeside. Jeg har nu kontaktet Københavns Havn A/S, der i dag hedder Arealudviklingsselskabet I/S. Informationschefen ser ikke noget forkert i at jeg benytter informationer om "Prøvestenen" fra Københavns Havn hjemmeside. Mit indlæg "Prøvestenen" blev pist slettet, og PhønixV forsvundet ud i den blå luft. Nu skal det ikke være surt det hele. Jeg har oprettet små links, som andre Wikipedianere har udvidet med deres IT kendskab og viden, tak for det. På den måde kan Wikipedia udvide sig. M.v.h. Bamse (Skrev 62.242.115.67 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bamse. Hvis du vil have fat i Bruger:PhoenixV, kan du prøve at skrive på hans diskussionsside. Reglerne vedr. ophavsret på Wikipedia er ret strikse, vi er simpelthen nødt til at sikre os mod evt. sagsanlæg fra krænkede ophavshavere. Hvis de ansvarlige for teksten på Københavns Havns hjemmeside gerne vil give tilladelse til at bruge den, kan du få den registreret via OTRS. Herefter vil alle kunne se at det er o.k. at bruge disse tekster.
Den tekst der er slettet kan i øvrigt godt genskabes - men spørgsmålet om ophavsret skal afklares først. -- JGC 20. nov 2007, 15:47 (CET)

OTRS & fransk Wikipédia: alvorlige spørgsmål[rediger kildetekst]

Hej Kaare,

[Hvis du vil kan vi flytte det her et andet sted, evt. på engelsk.]

Jeg skriver til dig her, dels fordi jeg har set du er OTRS-administrator, dels fordi vi kan på den måde muligvis holde lidt afstand fra tumulten, i det mindste hvad sproget angår. Og så fordi jeg har lagt mærke til dine fornuftige udtalelser hist og her på WP:da.

Jeg er løbet ind i et konflikt på det franske Wikipedia, hvor jeg også er bruger og har redigeret en smule over de sidste måneder. Konfliktens essens står her forklaret fra mit synspunkt. Andre har tilføjet de relevante links, som er på fransk. Men det er ikke det, vi behæver at tage stilling til.

Samtidigt med, at jeg sendte den anmodning om arbitrage, der er nævnt, af sted begyndte de to brugere, jeg var i konflikt med, en kampagne på det, der svarer til Landsbybrønden. Kampagnen udviklede sig straks til en regulær hetz, næsten helt uden om min deltagelse. Det skal vi heller ikke tage stilling til. Både diskussionsniveauet og de intellektuelle færdigheder er så lave, at den tid er nok forbi, hvor jeg deltager på WP:fr. Men under ovennævnte hetz førte en administrator (herefter HC) sig frem mindst lige så nedladende og aggressivt som de øvrige deltagere. Den samme HC dukkede i mellemtiden op på diskussionssiden for anmodningen om arbitragen, ved at erklære sig som "vidne" i sagen:

Her skrev han noget om et "ticket" i OTRS, der havde med mig at gøre, og spurgte en af "voldgiftsmændene" (eller hvad de nu hedder på WP:da) om indholdet godt måtte røbes over for de øvrige på holdet. Selv spurgte jeg naturligvis om hvad det OTRS var for noget, og om varsko' man ikke vil være så venlig at fortælle mig hvad det var, der havde med mig at gøre dér. Det første fik jeg hurtigt et svar på, sammen med et link hvor man bl.a. kan finde navnene på både HC og den anden administrator, der var med på arbitragesiden - samt dit eget (derfor...) Det andet spørgsmål fik jeg blankt afslag på, under påskud af fortrolighedspligten i OTRS regi. Det var i øvrigt ikke relevant til noget som helst, blev det sagt til mig.

Det syntes jeg ikke kunne være rigtigt, men så var jeg så heldig at opdage at den samme HC allerede dagen før havde oplyst en af modparterne i arbitragesagen om indholdet af dette "ticket", ved at henvise ham til en Wikipedia-kritisk hjemmeside (er vist blevet "spamblokeret": [http://wikipedia.un.mythe.over-blog.com/article-5218514-6.html#comment22494788]) hvor man kunne læse en udskrift på den - sandsynligvis posteret af den samme anonyme person, der i først omgang havde skrevet til OTRS.

Jeg ved ikke hvor meget fransk, du kan læse dig frem til, men der er faktisk tale om ret alvorlige sager. Den anonyme klager vil have WP til at udlevere min personlige oplysninger med henblik på at anlægge sag mod mig for bagvaskelse... ved den offentlige anklager i Belgien! Vi skal heller ikke her tage stilling til de juridiske spidsfindigheder i klagen, der i mine øjne er lige så latterlig som den er indholdsløs. Dem kan jeg rolig sove på. Og det skal lige siges at det blev helt korrekt behandlet og afvist af WP. Men der kom ingen og fortalte mig om det - dvs., indtil din OTRS-"kollegas" ret særprægede opførsel.

Til sidst har jeg så sent som i går opdaget at HC har fuldstændigt slettet den del af artiklens historik, der var omtalt i forbindelse med truslen om et retslig efterspil mod mig. Totalt slettet, "purgé ", som det hedder (heldigvis kommer Google os til undsætning). Men det regner jeg heller ikke med, at vi skal drøfte sammen, da det nok må anses for at være et internt WP:fr anliggende. Dét, jeg til gengæld gerne vil spørge dig om, er følgende:

  • Kan det være rigtigt, at der findes hemmelige filer og lign. om WP brugerne, der ikke "" afsløres over for vedkommende - uanset hvor alvorlige de måtte menes at være (og det kunne det heller ikke herske tvivl om for dem, der havde fået adgang til at læse dette "tickets" indhold)? Det er dette forhold, der har fået mig til at bruge udtrykket Stasipedia i overskriften til det, der tegner på at være min afskedskommentar på WP:fr.
  • Kan det være rigtigt at en OTRS administrator med formodet tavshedspligt går og fortæller om et "tickets" indhold til alle mulige folk rundt omkring - med undtagelse af den, filen berører? Uanset om sagen kan læses på nettet eller ej, og specielt når han ved, at den implicerede part er uvidende om det. Denne adfærd har jeg endnu ikke fundet et passende udtryk for.

Jeg har tænkt mig at bringe sagen på Metapub (igen, vil de nok sige derover!). Men inden da kunne jeg godt tænke mig at høre din eller andres mening (administratorer, i OTRS eller på andre niveauer), i passende afstand af de franske administratorer, der er involveret i sagen.

På forhånd tak · Michel 1. dec 2007, 23:27 (CET)

[Tilføjelse] · Jeg er netop blevet færdig med at skrive det her, og kan pludseligt se at jeg er blevet blokeret på ubestemt tid på WP:fr. Det er åbenbart sket efter at den pågældende administrator, som åbenbart ikke kunne tåle afsløringens most i det sidste indlæg på min egen diskussionsside, havde indkaldt et hastemøde hos de andre WP:fr administratorer og fremførte de vildeste og mest absurde påstande (at jeg f.eks. skulle være manden bag ovennævnte anti-Wikipedia side!!!), med krav om blokering. Den første administrator, der dukkede op, sagde at han "stolede på HCs vurdering" og sørgede straks for at blokere mig. Det er nok noget, der også hører under WP:fr. Alligevel kan jeg ikke lade være med at spørge (selv om jeg allerede før havde tilkendegivet, at jeg forlader WP:fr) : Det kan sgu da ikke være rigtigt?

Hej Michel, den sag vil jeg ikke blande mig i, da hver Wikipedia-udgave har sin måde at køre tingene på. Jeg håber, du får løst problemet. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 2. dec 2007, 22:21 (CET)
Hej Kaare, hvis jeg forstår dig ret: du mener, hvis en OTRS administrator for fransk WP bryder OTRS-reglerne, at der udelukkende kan være tale om en sag for fransk WP, ikke for OTRS eller Wikimedia eller det "internationale fællesskab"? · Michel 3. dec 2007, 10:01 (CET)
Hvordan i alverden udleder du det? Som jeg skrev: Jeg vil ikke blande mig. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 3. dec 2007, 15:12 (CET)

Thanks for the rename[rediger kildetekst]

How do you say "thank you" in Danish? :) Fvasconcellos 7. dec 2007, 19:22 (CET)

It's "tak". :-) - Kåre Thor Olsen (Kaare) 7. dec 2007, 19:23 (CET)

Hej Kaare/Arkiv 6

Det kan godt være det bare er et par bonghoveder fra samme by, men både Frank A og Køterens hærværk handler om Randers, hvilket kunne indikere at vi har med samme person at gøre. --Broadbeer, Thomas 10. dec 2007, 00:12 (CET)

Der skal lidt mere til, før sådanne undersøgelser er nødvendige. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 11. dec 2007, 17:58 (CET)
Roger :) --Broadbeer, Thomas 11. dec 2007, 18:09 (CET)

Billede på Kulhydrat-artikel[rediger kildetekst]

Det billede du forsøger at indsætte på Kulhydrat vises ikke. Sakkura 13. dec 2007, 16:13 (CET)

Vises fint her. Men jeg hører at nogle har problemer med billeder fra Commons pt.. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 13. dec 2007, 16:14 (CET)
Efter lidt research viser det sig at det åbenbart er fordi wikipedia bedre kan lide IE end firefox; jeg kan godt se billedet i førstnævnte. Sakkura 13. dec 2007, 16:23 (CET)

Charlotte Lindström[rediger kildetekst]

Hi could you help me with one thing. could you please copy the article on Charlotte Lindström on Simple englishwikipedia and put it onto english wikipedia. would be so kind of you to do that. thanks--217.209.116.113 13. dec 2007, 19:11 (CET)

I think you should take care of that yourself, or ask someone from one of the English projects to help you (my own contributions there are too sporadic). - Kåre Thor Olsen (Kaare) 13. dec 2007, 19:50 (CET)

Hello there ;)[rediger kildetekst]

Dearest Kaare,

I would like to know if you could help make a small expansion of this article for the Dansk .da Wikipedia:

This is a link to the English-version of the article

(I would be more than happy if you could help me expand this short stub-translation however much you could)

Do you think this short expansion of the .da version of this article would be possible (however short or long you could make it)?

I would be very grateful if you contribute to improve that article.

I’m looking forward to hear from you.

Thanks so much! ;)

Blitz(ManhattanGirl) 17. dec 2007, 02:31 (CET)

Which part needs expanding? - Kåre Thor Olsen (Kaare) 17. dec 2007, 22:25 (CET)

Sammenskrivning af Gnom og Gnome (World of Warcraft)[rediger kildetekst]

Jeg tillod mig at sammenskrive de to ovenstående, og så vidste jeg ikke lige hvordan jeg skulle kontakte en administrator, så gør det her, hvis det er i orden? Tixus 18. dec 2007, 11:52 (CET)

Det er helt i orden. De to artiklers historikker er nu flettet sammen i Gnome (World of Warcraft).
I øvrigt er det fire tilder (~~~~) man bruger til automatisk at underskrive med; jeg har rettet din signatur. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 18. dec 2007, 19:51 (CET)
Jeg trykkede bare på den der signaturknap, men okay. Tak for det. Tixus 19. dec 2007, 09:10 (CET)

Irrelevanter Link[rediger kildetekst]

Hallo, anstatt löschen solltest du bei Zeit mal den Artikel inhaltlich erweitern. Wäre echt klasse. Nützliche Infos findest du hier genug, übrigens der verbliebene Link geht nicht.

Gruß Susanne Rose

Ich habe kein Interesse daran. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 21. dec 2007, 21:37 (CET)

Danske tv-stationer[rediger kildetekst]

Hej Kaare.

Jeg kan se, du er aktiv lige nu, så måske du kan løse et mindre problem. I forbindelse med flytning af Liste over danske TV-stationer til Danske tv-stationer kom diskussionssiden ikke med. Så lige nu redirecter Diskussion:Danske tv-stationer til Diskussion:Liste over danske tv-stationer, selv om det skal være omvendt. Og ja det er trediegangsoprettelse af den samme side, men denne gang er jeg ved at give den en større overhaling, så det ikke bare er tilfældig oplistning. --Dannebrog Spy 26. dec 2007, 17:44 (CET)

Hermed flyttet. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 26. dec 2007, 17:47 (CET)
Fint, tak for hjælpen. --Dannebrog Spy 26. dec 2007, 21:00 (CET)

Hæ Kaare! Thanks for special:Renameuser Gangleri! Best regards
‫·‏לערי ריינהארט‏·‏T‏·‏m‏:‏Th‏·‏T‏·‏email me‏·‏‬ 1. jan 2008, 00:24 (CET)

POV på Terrorangrebet den 11. september 2001[rediger kildetekst]

kære Kåre

Jeg indsatte en POV fordi dette entry ensidigt gengiver den tvivlsomme officielle forklaring. Jeg ville ikke rette i teksten hvilket ville blive for omfattende, men jeg ville gerne gøre opmærksom på at indholdet ikke er neutralt. Det er oplagt i overensstemmelse med stærke politiske interesser, snarere end i overensstemmelse med sandheden. Er det noget du vil se på --Bojak 10. jan 2008, 22:08 (CET)

Nej tak, det har jeg ikke overskud til at sætte mig ind i. Der er vist en artikel om konspirationsteorier vedrørende "9/11", som måske dækker noget af det, der eventuelt måtte mangle i hovedartiklen. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 10. jan 2008, 22:42 (CET)
Hvem skal jeg så spørge om ikke dette indlæg burde modificeres til fordel for Wikipedias troværdighed... eller som minimum vedhæftes en POV ?? --Bojak 12. jan 2008, 15:31 (CET)
Det bruger man artiklens diskussionsside til, hvor man kan træffe de andre wikipedianere med interesse for emnet. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 12. jan 2008, 15:34 (CET)

Hi Kaare, sorry to disturb you. I have some problems with the 'Babel' on my user site and I noticed, that you seem to have the same. A lot of different languages, in which I am not registered. That problem is only on the Danish wiki. Have you any idea, where that comes from and how it can be solved? Anne-theater 13. jan 2008, 23:05 (CET)

It was probably Skabelon:Brugersprog that did it. A recent bot edit added a lot of interwiki. --Palnatoke 14. jan 2008, 06:54 (CET)
It is working again! Thanks! Anne-theater 14. jan 2008, 22:23 (CET)

Jeg har, som det første nogensinde på Wiki, forsøgt at rette i denne artikel, så den kan accepteres her. Jeg har på artiklens diskussionsside spurgt om mine rettelser var tilstrækkelige, og da der ikke syntes at ske noget dér, på Palnatokes diskussionsside - den bruger, der, så vidt jeg kan sé, har foreslået artiklen slettet. Palnatoke har ikke svaret, og har nu flyttet mit spørgsmål til et automatarkiv.

Jeg skriver her for at spørge hvordan jeg kan gå videre. Hvad skal der til for at artiklen kan godtages? Hvem skal jeg tale med? Hvad skal jeg gøre?

Håber at finde et svar her. --Napoleonaltea 18. jan 2008, 20:21 (CET)

Du kan nok ikke gøre så meget mere. Måske kan du udskifte {{hejmor}} med {{eftersyn}}. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 18. jan 2008, 20:34 (CET)

Tak. Det vil jeg gøre. --Napoleonaltea 19. jan 2008, 17:41 (CET)

Deo Volente[rediger kildetekst]

Hi Kaare, can you help me? Mikhailov Kirow 23. jan 2008, 06:25 (CET)

You have to elaborate... - Kåre Thor Olsen (Kaare) 23. jan 2008, 14:59 (CET)

Nonsensindlæg[rediger kildetekst]

Hej Kaare.

Du har slettet to af mine indlæg, og jeg vil egentlig bare gerne vide, hvorfor?

Har ikke fået en specifik årssag.

Mvh

Specifik årsag: Nonsens. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 26. jan 2008, 13:34 (CET)


På hvilket plan er det nonsens? Er min artikel om Jose Luis Chilavert så også nonsens?

Med venlig hilsen.

Det er en skam, at du ikke selv kan skelne. Nej, artiklen om Chilavert er ikke nonsens. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 26. jan 2008, 13:56 (CET)

Har artiklerne været for subjektive? Eller hvad er problemet?

Gvuernanten[rediger kildetekst]

Er du sød, at fortælle mig hvor i indholdet i artiklen om guvernanten adskiller sig fra de fleste andre artikler under "virksomheder"? (Skrev Ib.ihler.nielsen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Næh, men jeg kan fortælle dig - som andre allerede har gjort flere gange - at man ikke skriver om sig selv eller sin virksomhed i Wikipedia, og det gælder også dig. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 31. jan 2008, 22:09 (CET)

Du lyder som en selv-bestaltet politimand og minder mig lidt om pladsformanden nede på den lokale affaldsstation. Når jeg læser oplægget til wikipedia er det en invitation til at deltage aktivt og lære hen ad vejen. Du sletter bare indhold som du af en eller anden grund ikke kan li' eller kategoriserer efter forgodtbefindende. Det ville jeg aldrig gøre ved dine indlæg - hvis du altså har bidraget med noget selv.

Som udgangspunkt mener jeg stadig at de fleste artikler om virksomheder på wikipedia er skrevet af ejerne selv. Jeg kan ihvertfald henvise til adskillige. Så det kan vel ikke være det der er problemet. Hvis det er indholdet synes jeg det er frækt bare at fjerne indlægget, i stedet for at rette det, som det her community jo lægger op til. Vi redigerer alle i alt, ikk'? Eller i det mindste gøre mig opmærksom på, hvad det er du ikke kan li'? (Skrev Ib.ihler.nielsen (diskussion • bidrag) 31. jan 2008, 22:15. Husk at signere dine indlæg.)

Dette er bare eksempler fra indeks A og B: http://da.wikipedia.org/wiki/Aarstiderne http://da.wikipedia.org/wiki/Arkitema http://da.wikipedia.org/wiki/Baresso http://da.wikipedia.org/wiki/Baum_und_Pferdgarten http://da.wikipedia.org/wiki/Bitfrost_Interactive http://da.wikipedia.org/wiki/Bjarke_Ingels_Group http://da.wikipedia.org/wiki/BladGr%C3%B8nt http://da.wikipedia.org/wiki/Blue_Water_Shipping (Skrev Ib.ihler.nielsen (diskussion • bidrag) 31. jan 2008, 22:27. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg kan se du er ved, at fjerne nogle af dem nu, men så får du da en travl nat for jeg kan blive ved i lang tid:

http://da.wikipedia.org/wiki/1508_A/S http://da.wikipedia.org/wiki/CCI_Europe http://da.wikipedia.org/wiki/COMET http://da.wikipedia.org/wiki/Canal_Digital (det er da en reklame der vil noget med tv-pakker og det hele) http://da.wikipedia.org/wiki/Carl_Bro_Gruppen http://da.wikipedia.org/wiki/Cinemazone http://da.wikipedia.org/wiki/Civitas http://da.wikipedia.org/wiki/ComX_Networks http://da.wikipedia.org/wiki/Cowex_a/s

Det var så et meget lille udsnit af virksomheder. Min pointe er bare, at det er enormt uklart, hvad kriteriet er for, at du vælger at "bandlyse" nogen og ikke andre. Det er ikke videre betryggende for neutraliteten på wikipedia. Og at du ikke hjælper mig, at få indholdet rettet ind vidner bare om en arrogance ud over alle grænser. Desværre - jeg tror ikke du er den rette til at styre sådan et forum. Det kræver lidt bedre kommunikative evner. (Skrev Ib.ihler.nielsen (diskussion • bidrag) 31. jan 2008, 22:47. Husk at signere dine indlæg.)

Og så fandt jeg lige dette fra en tidligere diskussion på din side - giver det slet ikke stof til eftertanke?

Kære Kaare,
Jeg kopierer lige din kommentar fra en anden diskussion herned, så vi kan diskutere det videre her. Jeg giver min egen kommentar så snart jeg har tid igen:
Kaare Skrev: At en bruger fjerner andres bidrag, betyder ikke at de bidragsydere det går ud over, har ret til at gøre det samme - det er stadig lige forkert, uanset hvem der gør det. Jeg skrev kun til dig, fordi du var en forholdsvis ny bruger og måske ikke var opmærksom på hvordan sådanne konflikter løses. Det er meget trist, at en garvet bruger som Haabet uden videre sletter en andens brugers bidrag.
Og: Jeg tror at enkelte brugere har fået en følelse af, at har man leveret store bidrag til bestemte artikler, så har man også lov til at slette andres bidrag efter forgodtbefindende. Ønsker man den form for personligt ejerskab/kontrol over artikler, så er et samarbejdsprojekt som Wikipedia ikke det rigtige sted at bidrage.

Når jeg kigger på hvilke af de virksomheder du nu har slettet er det mig endnu mere uklart, hvad kriteriet er for at skrive om en virksomhed på wikipedia iflg. dine normer. Jeg kan ane, at virksomhedens størrelse har en vis indflydelse, men det kan vist ikke være afgørende? Du var ikke et rart bekendtskab ..... :-(

(Skrev Ib.ihler.nielsen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Ib, du har desværre ganske misforstået hvordan Wikipedia fungerer, læs skribentforsiden for at blive lidt bedre informeret.
Lykkeligvis bestyrer jeg ikke Wikipedia - det gør alle bidragyderne i fællesskab, da ingen kan have det totale overblik. Fællesskabet har nu engang besluttet at reklamer er uvelkomne, og jeg har naturligvis ikke i sinde, at hjælpe dig med at omgå selvsamme regel.
Det beror ofte på tilfældigheder, at man falder over en problematisk artikel, og reklame er langt fra det eneste problem. Andre problemer er fx notabilitet og subjektivitet, der begge ofte optræder i en artikel af reklamemæssig karaktér. Det er ikke en overraskelse, at der er sluppet andre reklamelignende artikler ind; en anden bidragyder lader til at have kigget en del af dem igennem, som du har fremhævet.
Da mine kommunikative evner åbenbart er dårlige, vil jeg på forhånd opgive yderligere debat med dig. Dog lidt trist at blive dømt et ikke rart bekendtskab af en person, man aldrig har mødt! Men ak, utak er Wikipedias løn. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 1. feb 2008, 00:39 (CET)

Titler med og uden parentes[rediger kildetekst]

Hej Kaare jeg har ryddet lidt op i mangler på rummålslisten; men har på grund af manglende eftertænksomhed lavet dobbeltarbejde, således at der nu eksisterer artikler som Viertel og Viertel (rummål). Den ene bør naturligvis laves om til en redirect; men hvilken? med eller uden parentes? mvh --Bernhard 1. feb 2008, 19:02 (CET)

Hvis der ikke er andre betydninger af "Viertel", synes jeg navnet uden "(rummål)" vil være bedst. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 1. feb 2008, 19:06 (CET)
ja der jo tysk, hvor det bl.a betyder en "blok" eller "et kvarter" i en by; men nok ikke på dansk. Tak for rådet --Bernhard 1. feb 2008, 19:24 (CET)

BodhisattvaBot[rediger kildetekst]

Thank you for your message Kaare, best regards. --Dalibor Bosits 6. feb 2008, 20:56 (CET)

No problem. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 6. feb 2008, 21:03 (CET)

Bot status on dawiki[rediger kildetekst]

Hi Purodha, Purbo T now has bot status on dawiki. - Kaare 16:03, 14. Feb 2008 (CET)

Username change & SP Block request[rediger kildetekst]

Hi there,
first of all, sorry for writing to you in English...
I'm M7, a Steward for the Wikimedia Foundation wikies and I've got a problem with an Italian user who has somehow tried to impersonate me on some projects. I'm therefore asking for you to kindly settle this problem for me.

  • User:M7 is *not* my account, it is misleading and can confuse this wiki's users, I'm asking for it to be renamed and blocked
  • User:M7it is my temp account, I own the password for this account and I'd also like that it is renamed to User:M7
  • A confirmation edit for you is signed on my own user talk page on meta.

Thank you in advance, --M7it 18. feb 2008, 16:54 (CET)

All done. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 18. feb 2008, 17:20 (CET)
Thank you, really fast! --M7 18. feb 2008, 17:40 (CET)

Sletning af artikel[rediger kildetekst]

Hej Kaare kan jeg ikke få dig til at slette artiklen PD (Butikskæde) butikskæden hedder Parfume PD og ikke bare PD på forhånd tak --Rasmusbudde 19. feb 2008, 22:36 (CET)

Hermed gjort. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 19. feb 2008, 22:37 (CET)

Sletning af bruger[rediger kildetekst]

Hej. Jeg kan ikke forstå, hvordan man sletter sin bruger, men kan du ikke skifte mit navn til Man-U ?--Giissel 23. feb 2008, 22:23 (CET)

Hermed gjort. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 24. feb 2008, 13:38 (CET)

Thank You! Alecs.y 29. feb 2008, 09:17 (CET)

Brug af andres sandkasse[rediger kildetekst]

Hej! Som svar på den besked du sendte mig i dag. Nej, jeg har ingen aftale med en anden bruger. Jeg er helt ny som skribent, og selvom jeg altså har læst alle start-siderne forsigtigt, så må jeg være gået forkert. Jeg troede faktisk kun at en sandkasse eksisterede, og brugte derfor den jeg fandt! Jeg beklager meget - jeg skal nok være mere forsigtig i fremtiden. Jeg skriver også til den andre bruger.

Tak for hjælpen :)

--Wendelbo 1. mar 2008, 15:51 (CET)

Det er ingen stor ulykke, og jeg har gendannet Ktp72s sandkasse til sit oprindelige indhold. PS: Det er bedst at fortsætte en diskussion, hvor den blev påbegyndt. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 1. mar 2008, 15:57 (CET)


Tag lige et kig på ØTC mvh--Rasmusbudde 1. mar 2008, 18:49 (CET)

Username request[rediger kildetekst]

Hi, I was wondering if you could rename my account User:Cool Cat to User:White Cat. This is per my wikimedia-wide username rename. Thanks. -- Cat chi? 2. mar 2008, 13:37 (CET)

User name change requests should be made at Wikipedia:Anmodning om ændring af brugernavn. --Morten LJ 2. mar 2008, 14:01 (CET)

Reminder. ;) -- Cat chi? 13. mar 2008, 17:17 (CET)

Hadn't forgotten; renaming and bot status now done. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 13. mar 2008, 20:05 (CET)