Brugerdiskussion:MicroMacroMania

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Brugerdiskussion:MicroMacroMania/Skraldespand

Omdøbning af artikler[rediger kildetekst]

Hej MicroMacroMania. Som du har bemærket har jeg tilbageført din flytning af blondine til blond. Det skyldes noget teknisk, som at holde styr på historikken. Hvis man, som du gjorde, omskriver en wiki-artikel så den beskriver noget andet, så bør man overveje om ikke det er bedre at oprette en ny wiki-artikel med det nye indhold, fremfor at omdøbe den gamle artikel. --Med venlig hilsen Necessary Evil (diskussion) 21. aug 2014, 16:40 (CEST)


Det er da fuldstændig åndsvagt at have to artikler om blonde hår.MicroMacroMania (diskussion) 21. aug 2014, 19:31 (CEST)

Man kan sammenligne det med Aarhus og Århushistorier. "Din" artikel behandler blondt hår generelt på et demografisk og genetisk plan, mens den gamle blondine-artikel behandler blondt hår på visse personer på et kulturelt og sociologisk plan. --Med venlig hilsen Necessary Evil (diskussion) 21. aug 2014, 20:26 (CEST)

Hej MicroMacroMania! Jeg er rigtigt glad for at du bidrager til projektet men jeg vil bare lige minde dig om at det ikke er velset at slette indlæg på ens egen diskussionside for at fjerne evt. kritiske kommentarer. Påmindelserne folk sender er jo i god tro og det er ret usandsynligt at du vil blive dømt på dem. Fortsæt det gode arbejde! Mvh. InsaneHacker (diskussion) 25. sep 2014, 11:00 (CEST)

Har skam læst dem. Og har absolut intet imod at blive dømt.. Raver mig. De fylder bare for meget i min diskussions boks og gør det svære at finde mine samtaler.. Så jeg sletter dem tilsvarende med min engelske inbox.. Men takker for kommentarer... MicroMacroMania (diskussion) 25. sep 2014, 11:16 (CEST)

Hej MicroMacroMania, Der gælder en politik om, at brugerdiskussioner ikke slettes på dansk Wikipedia. Du kan derimod arkivere din brugerdiskussion. Prøv hellere det. Pugilist (diskussion) 25. sep 2014, 11:21 (CEST)

Har dumpet det i en skraldespand.. Håber det rækker...MicroMacroMania (diskussion) 25. sep 2014, 12:04 (CEST)

Det er fint du arkiverer det, men navnet på undersiden og tonen du har skrevet det i virker rimeligt negativ og ikke i ånden for WP:TRO. Mvh. InsaneHacker (diskussion) 25. sep 2014, 12:07 (CEST)

Det var sådan et meningen. Det irriterer mig. Men det var nu mest ment som en joke ;).. Jeg retter det nu.. MicroMacroMania (diskussion) 25. sep 2014, 12:10 (CEST)

Hey kammerat,
Vi prøver såmænd bare at hjælpe dig. Vi har givet dig nogle gode tips omkring forhåndsvisning og redigeringsopsummering – og du har ikke givet en tilbagemelding på at du har læst og forstået det – fordi det angiveligt raver dig og da du desuden mener det er ligegyldige beskeder!? Du kommer ikke særligt langt herinde med dine negative toner. --Pelle Hansen 25. sep 2014, 20:43 (CEST)

Jeg har undskyldt.. Jeg var af en eller anden grund beruset under givne tidsperiode hvor jeg svarede.. Og dertil lidt små irretiret over at få noget at vide som jeg allerede ved.. Jeg beklager!!MicroMacroMania (diskussion) 26. sep 2014, 15:40 (CEST)