Brugerdiskussion:Sir48/pix

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Gotlandsk pelsfår[rediger kildetekst]

Jeg tror ikke dine "muligvis Gotlandsk pelsfår" er helt racerene. Benene er en anelse for tykke, og så har de også en forkert farve (de voksne får har en ensartet grå farve). Men der er ingen tvivl om at der er godtlændere i dem, med undtagelse af fåret bagest til højre på Billede:Gotland pelsfår2.jpg, der ligner noget Texel/Dansk finuld/Merino. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 12. jul 2006 kl. 23:34 (CEST)

Naturparken mellem Farum og Slangerup[rediger kildetekst]

Jeg ser du konsekvent bruger betegnelsen "Farum Naturpark". Jeg har just lavet en redirect for den ikke eksisterende side "Farum Naturpark" til siden "Naturparken mellem Farum og Slangerup". Jeg er klar over at begge navne bruges, men på udgivet kortmateriale, samt "biblen" for området, bogen NATURPARKEN mellem Farum og Slangerup fra 1965 bruger denne betegnelse. Jer er med i Foreningen Naturparkens Venner og der søger vi også at fremme denne betegnelse til fordel for "Farum Naturpark", da den klarere afgrænser og placerer det geografiske område. Hvad er dine synspunkter ? --Jorras 30. dec 2006 kl. 21:08 (CET)

Jeg har ikke nogen særlig følelser omkring det. Da jeg skrev, mente jeg, at Farum Naturpark var det officielle navn, så det brugte jeg - og konsekvent, fordi vi kun kan bruge et navn. Vi må ikke bruge Wikipedia til at fremme et bestemt navn, fordi vi bedre kan lide det eller ønsker at promovere det - men noget tyder på, at "Naturparken mellem Farum og Slangerup" er blevet det gængse navn. Hvis Farum Naturpark er det officielle navn, må det selvfølgelig nævnes i artiklen. Mvh. --Sir48 (Thyge) 30. dec 2006 kl. 23:46 (CET)