Brugerdiskussion:Tjernobyl/Arkiv II

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Filmskabelon[rediger kildetekst]

Hej Tjernobyl

Der er et eller andet galt med skabelonen {{WikiProjekt Film}} - der hvor man indsætter [X], SKAL der åbenbart skrives med stort begyndelses bogstav før linket i skabelonen virker. Kan du ikke se om du kan lave dette om sådan at det også virker med lille begyndelses bogstav da de fleste steder har du sat skabelonerne ind med lille begyndelsesbogstav. Håber du kan få det til at fungere :) Chrallle 1. jul 2009, 18:21 (CEST)

Hej
Nu tror jeg at problemet er løst, men hvis du støder på nogen af skabeloner der opfører sig mærkeligt, må du gerne lige skrive det. --Tjernobyl 2. jul 2009, 17:17 (CEST)
Hej igen Tjernobyl
Jeg faldt lige over at skabelonen godt nok er rettet, men nu linker den til ALLE typer start-artikler, altså både, start-artikler vedr. film, biler, musik osv. kan du ikke rette dette så den linker til kategorien vedr. start-artikler film? Chrallle 3. jul 2009, 16:37 (CEST)

Wikimedia Danmark[rediger kildetekst]

Hej Tjernobyl

Da du i sin tid markerede din interesse i Wikimedia Danmark vil jeg opfordre dig til at melde dig ind i foreningen og hjælpe til styrke Wikimedia Foundations projekter i Danmark.

mvh. kasserer Thomas B. aka Broadbeer 4. okt 2009, 23:41 (CEST)

Specialnyheder[rediger kildetekst]

Specialnyheder[rediger kildetekst]

Filmmagasiner[rediger kildetekst]

Hej Tjernobyl, jeg har oprettet en række Wikipedia-artikler om de danske tv-filmmagasiner fra Filmorientering og frem. De linker alle til hinanden og er således nemme at finde, når man først har fundet én. Men jeg kunne godt tænke mig, at der blev lavet en særlig kategori til disse artikler. Den kunne fx hedde "Filmmagasiner" (selvom dette udtryk også bruges om filmblade). Jeg aner ikke, hvordan man opretter en kategori. kan du hjælpe? --Cineclopedia 17. mar 2010, 00:41 (CET)

Hej Cineclopedia. Jeg kan sagtens hjælpe med at oprette en kategori. Jeg mener dog at der er nogle hensyn at tage. For at gøre kategoritræet så intuitivt som muligt, mener jeg at den bedste kategori at lægge det i ville være Tv-programmer om film under overkategorien Tv-programmer efter emne. Hvad siger du til det? --Tjernobyl 18. mar 2010, 04:45 (CET)
Lyder absolut fornuftigt. Mange tak! --Cineclopedia 18. mar 2010, 13:40 (CET)

Kære abonnent.

Wikipediajournalen udleveres først nu af forskellige grunde, som du kan læse om i det nu udleverede nyhedsbrev.

Med venlig hilsen Masz 6. jul 2010, 18:33 (CEST)

Nyheder for november 2010[rediger kildetekst]

Nyheder for december 2010[rediger kildetekst]

Nyheder for januar 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for februar 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for april 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for juli 2011[rediger kildetekst]

Tilføjelse til Nyheder for Juli 2011[rediger kildetekst]

Da jeg blev overasket at der er et annonce for at stemme på Hønsedesign i Nyhederne, så syntes jeg at det ikke er helt ærlig overfor det nye design. Derfor tilføjer jeg dette nyhed:--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 1. jul 2011, 19:40 (CEST)


Stem på det nye design!

Afstemningen, om hvordan brugerdiskussionsskabelonerne skal se ud, er stadig i gang. Hvis du også bliver glad af at se på det nye design og dens rolige udseende, så er det nu, du skal bruge din stemme, idet vi ikke har kunnet nå til enighed via diskussion.

Tænk på alle fordelene:

  • Skabelonen virker tiltalende til at læse hvad det handler om.
  • Den har god blikfang og øjner stille og roligt
  • Den skræmmer ikke nye brugere væk
  • Den er overskuelig
  • Den passer fint med de øvrige skabeloner, der anvendes på da:WP og adskiller sig som informative skabeloner.
  • Der er grund til at vise hensyn ved ikke at bruge skrigende farver.


Nyheder for september 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for oktober 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for november 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for januar 2012[rediger kildetekst]

Carl Theodore Dreyer Navboks?[rediger kildetekst]

Jeg vil gerne sige tak for at du fik rettede mine seneste nyskabte artikler, jeg bemærkede at en af af dem var en film af Nils Malmros som havde sin egen navboks, men så vidt jeg ved har Carl Theodore Dreyer ikke en. Jeg synes personligt at han også burde have en, men desværre ved jeg ikke hvordan man opretter sådan en. Så jeg tænkte på om du kunne lave en eller kender en anden på wiki der kan oprette en? Skrevet af Allan Nielsen 23. feb 2012, 21:03 (CET)